Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλειστικά στους χρήστες Sony Xperia η πρόσβαση στις συναυλίες του iConcerts

Αποκλειστικά στους χρήστες Sony Xperia η πρόσβαση στις συναυλίες του iConcerts

Ένα ακόμα κίνητρο για την επιλογή των smartphone Xperia δίνει στους χρήστες η Sony με την προσθήκη αποκλειστικά στα Xperia, της υπηρεσίας αναμετάδοσης συναυλιών από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για την φημισμένη υπηρεσία iConcerts, στην οποία αποκτούν δωρεάν πρόσβαση για τον πρώτο μήνα οι χρήστες smartphone Sony Xperia.

Ένα ακόμα κίνητρο για την επιλογή των smartphone Xperia δίνει στους χρήστες η Sony με την προσθήκη, αποκλειστικά στα Xperia, της υπηρεσίας αναμετάδοσης συναυλιών από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για την φημισμένη υπηρεσία iConcerts που γεννήθηκε στην Ελβετία και συγκεντρώνει στην βιβλιοθήκη της περισσότερες από 1.000 συναυλίες και μοναδικές διοργανώσεις όπως το London Live, το Later with Jools Holland, το Legends of Jazz, το Koko Pop και άλλες.

Στην συναυλιακή βιβλιοθήκη του iConcerts.gr υπάρχουν όλα τα είδη μουσικής: rock, pop, blues, κλασική μουσική, soul, reggae, electronic, jazz, hip-hop. Επίσης στην βιβλιοθήκη συγκαταλέγονται επιλογές από το 1971 ως σήμερα, από Woodstock έως Glastonbury, από Rolling Stones έως Beyonce.

Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν συναυλίες ή καλλιτέχνες, να φτιάξουν playlist και να αναπαράγουν την μουσική στην ποιότητα που επιθυμούν (HD).

Ως εφαρμογή σε κινητό, η υπηρεσία iConcerts είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για τους χρήστες των Sony Xperia, οι οποίοι μπορούν να την κατεβάσουν» από το Google Play (δείτε το app στο Web στην διεύθυνση http://bit.ly/WcCe2B), είτε κάνοντας αναζήτηση με τη λέξη-κλειδί iConcerts στο κατάστημα app από το Xperia.

Τα Xperia θεωρήθηκαν ιδανικά για να απολαμβάνει ο χρήστης τη μαγεία και να ζει την ένταση μια συναυλίας αφού προσφέρουν άψογη εικόνα με μεγάλες HD οθόνες και Mobile Bravia Engine, άριστη ποιότητα ήχου με 3d surround, γρήγορους επεξεργαστές και εξοικονόμηση μπαταρίας.

Επιπλέον, οι πρώτες 15.000 ενεργοποιήσεις της εφαρμογής παρέχουν 1 μήνα δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία. Μετά, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν συνδρομή π.χ. για ένα 24ωρο, για κάποια συγκεκριμένη συναυλία, για 1 μήνα ή για 6 μήνες.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024