Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Battlefield 3: End Game τον Μάρτιο του 2013 και Battlefield 3 Premium

Battlefield 3: End Game τον Μάρτιο του 2013 και Battlefield 3 Premium

Τον Μάρτιο του 2013 θα κυκλοφορήσει το νέο digital expansion pack για το Battlefield 3 με τον τίτλο End Game. Η επέκταση προσθέτει στο παιχνίδι "high speed combats" μέσα από τέσσερα νέα maps, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Τον Μάρτιο του 2013 θα κυκλοφορήσει το νέο digital expansion pack για το Battlefield 3 με τον τίτλο End Game. Η επέκταση προσθέτει στο παιχνίδι «high speed combats» μέσα από τέσσερα νέα maps, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να πολεμήσουν τους εχθρούς τους χρησιμοποιώντας το νέο dirt bike, που υπόσχεται να προσθέτει ταχύτητα και ευκινησία σε όλο τα μαχητικό πεδίο ή με αντεπίθεση μέσω αεροπορικών επιθέσεων με τα νέα ελαφριά AA οχήματα.

Τα δύο κλασικά Battlefield game modes -το Capture the Flag και το Air Superiority περιλαμβάνουν αστραπιαίες επιθέσεις και άμυνες καθώς και μαζικές επιθέσεις στον αέρα.

Παρακολουθήστε το νέο trailer του Battlefield 3: End Game:

Η εταιρεία ανακοίνωσε ακόμα την υπηρεσία Battlefield 3 Premium, ως προσφορά η οποία παρέχει στα μέλη της και τα πέντε θεματικά digital expansion packs, όπως Battlefield 3: Back to Karkand, Battlefield 3:Close Quarters, Battlefield 3: Armored Kill, Battlefield 3: Aftermath. Επίσης, εξασφαλίζει πρόσβαση στο Battlefield 3: End Game δυο εβδομάδες πριν κυκλοφορήσει. Τα πέντε αυτά digital expansion packs διαθέτουν συνολικά 20 καινούργια maps και όπλα, περισσότερα από 10 νέα οχήματα και 4 νέα game modes. Επιπλέον, τα μέλη θα λάβουν μια σειρά από μοναδικά αντικείμενα για το παιχνίδι που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού, ένα σετ dog tags, αποκλειστικά soldier camos και weapon camos. Οι premium παίχτες του Battlefield 3 θα μπορούν να μηδενίσουν τα στατιστικά τους, να έχουν σειρά προτεραιότητας στο matchmaking αλλά και νέα αυτοκόλλητα με το έμβλημα του Platoon με χρέωση 49,99 δολάρια σε PlayStation 3, PC και Xbox 360.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το battlefield.com.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024