Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επαγγελματικά laptop, εύκαμπτες οθόνες για τα Windows 8 και οικονομικούς laser ανακοινώνει η Samsung

Επαγγελματικά laptop, εύκαμπτες οθόνες για τα Windows 8 και οικονομικούς laser ανακοινώνει η Samsung

Στο Πριγκιπάτο του Μονακό στις 4 Φεβρουαρίου 2013 συγκάλεσε η Samsung το ευρωπαϊκό της συνέδριο υπό τον τίτλο "Καινοτομία για Όλους". Στο συνεδριακό κέντρο που φέρει το όνομα της οικογένειας Γκριμάλντι, η αντιπροσωπεία της έκανε τα αποκαλυπτήρια δύο φορητών υπολογιστών υψηλών προδιαγραφών στην οικογένεια Samsung Series 7 PC, με το τετραπύρηνο λεπτό και ελαφρύ μοντέλο Series 7 Chronos και το ισχυρότερο της Ultrabook Series 7 Ultra με οθόνη αφής που αντιλαμβάνεται την ταυτόχρονη επαφή όλων των δακτύλων επάνω της.

Στο Πριγκιπάτο του Μονακό στις 4 Φεβρουαρίου 2013 συγκάλεσε η Samsung το ευρωπαϊκό της συνέδριο υπό τον τίτλο «Καινοτομία για Όλους«. Στο συνεδριακό κέντρο που φέρει το όνομα της οικογένειας Γκριμάλντι, η αντιπροσωπεία της έκανε τα αποκαλυπτήρια δύο φορητών υπολογιστών υψηλών προδιαγραφών στην οικογένεια Samsung Series 7 PC, με το τετραπύρηνο λεπτό και ελαφρύ μοντέλο Series 7 Chronos και το ισχυρότερο της Ultrabook Series 7 Ultra με οθόνη αφής που αντιλαμβάνεται την ταυτόχρονη επαφή όλων των δακτύλων επάνω της.

Το τμήμα οθονών παρουσίασε μόνιτορ επαγγελματικού επιπέδου, μεταξύ των οποίων το πρώτο μόνιτορ multi-touch Samsung βελτιστοποιημένο για τα Windows 8 με δυνατότητα να πέφτει σε γωνία 60 μοιρών. Το εργονομικά σχεδιασμένο Series 7 SC750 είναι ικανό να περιστραφεί κάθετα (90 μοίρες), στάση που προτείνεται ως ιδανική για την ανάγνωση εγγράφων ή Web browsing,
με αντίθεση τρεις φορές μεγαλύτερη από αυτή ενός τυπικού μόνιτορ.

Τα μοντέλα αυτά είχαν ανακοινωθεί στο πλαίσιο της έκθεσης Consumer Electronics Show 2013 νωρίτερα τον Ιανουάριο στο Λας Βέγκας.

Τέλος, στην συνάντηση παρουσιάστηκαν επίσης εκτυπωτές laser που απευθύνονται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, με τους οποίους η Samsung υπόσχεται χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας, δηλαδή λιγότερες αλλαγές toner, μεγαλύτερη απόδοση (yield) των αναλωσίμων και έξυπνη διαχείριση με λειτουργία Eco και εκτύπωση από smartphone, tablet ή φορητούς υπολογιστές.

Διαβάστε αναλυτικότερα στο tech.in.gr

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024