Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το πρώτο εύκαμπτο monitor πολλαπλής αφής της Samsung για τα Windows 8

Το πρώτο εύκαμπτο monitor πολλαπλής αφής της Samsung για τα Windows 8

Το SC770 ή Series 7 Touch είναι το πρώτο multi-touch monitor της Samsung βελτιστοποιημένο για τα Windows 8. Ο χρήστης της νεότερης έκδοσης των Windows μπορεί να σύρει, να περιστρέψει και να επιλέξει αντικείμενα στην οθόνη με υποστήριξη αφής σε 10 σημεία ταυτόχρονα.

Το SC770 ή Series 7 Touch είναι το πρώτο multi-touch monitor της Samsung βελτιστοποιημένο για τα Windows 8. Ο χρήστης της νεότερης έκδοσης των Windows μπορεί να σύρει, να περιστρέψει και να επιλέξει αντικείμενα στην οθόνη με υποστήριξη αφής σε 10 σημεία ταυτόχρονα. Ο ρόλος της εργονομίας για την αξιοποίηση της δυνατότητας πολλαπλής αφής είναι κρίσιμος και το SC770 έχει στήριγμα ικανό να γυρίσει την οθόνη σε γωνία 60 μοιρών, κάνοντας το «εύκαμπτο» (με γωνία θέασης 178 μοίρες).
Στο Μονακό παρουσιάστηκε το Series 9 SB970, το νέο μέλος της οικογένειας Series 9 με πάνελ Plane Line Switching (PLS). Η τεχνολογία PLS της Samsung έχει πολλά κοινά με τα πάνελ IPS όμως, ο κατασκευαστής υποστηρίζει πως το PLS είναι ικανό για μεγαλύτερη φωτεινότητα με χαμηλότερο κόστος σε κατανάλωση ενέργειας. Το SB970 υποστηρίζει ανάλυση Wide-Quad που επιτυγχάνει τέσσερις φορές μεγαλύτερη λεπτομέρεια από το παραδοσιακό HD. Η μινιμαλιστική του σχεδίαση είναι εμπνευσμένη από την μοντέρνα αρχιτεκτονική και έχει βραβευτεί για αυτή με το IDEA Bronze Award και το Japan Good Design Award.

To Series 7 SC750 όμως είναι αυτό που προβάλλεται ιδιαίτερα για τον εργονομικό του σχεδιασμό που του επιτρέπει να κάνει pivot 90 μοιρών (να περιστραφούν οι πλευρές του κατά 90 μοίρες) που διευκολύνει την προβολή ιστοσελίδων και την ανάγνωση εγγράφων με λόγο αντίθεσης 3000:1, τρεις φορές περισσότερο από ένα τυπικό μόνιτορ.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024