Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
LG Optimus L Series II με αυξημένη αυτονομία λανσάρει η LG

LG Optimus L Series II με αυξημένη αυτονομία λανσάρει η LG

H LG Electronics δημοσιοποιεί τα σχέδιά της για το συνέδριο της βιομηχανίας κινητής τηλεφωνίας στο τέλος Φεβρουαρίου. Στο Mobile World Congress 2013, η LG θα παρουσιάσει την δεύτερη γενιά των smartphone της σειράς L, αφού η πρώτη γνώρισε επιτυχία που μεταφράστηκε σε πωλήσεις 10 εκατομμυρίων συσκευών σε 10 μήνες.

H LG Electronics δημοσιοποιεί τα σχέδιά της για το συνέδριο της βιομηχανίας κινητής τηλεφωνίας στο τέλος Φεβρουαρίου. Στο Mobile World Congress 2013, η LG θα παρουσιάσει την δεύτερη γενιά των smartphone της σειράς L, αφού η πρώτη γνώρισε επιτυχία που μεταφράστηκε σε πωλήσεις 10 εκατομμυρίων συσκευών σε 10 μήνες.

Η σειρά Optimus L ξεχωρίζει από τον σχεδιασμό της, ο οποίος σύμφωνα με την κατασκευάστρια χαρακτηρίζεται από τέσσερα σημεία: Λιτές ξεκάθαρες γραμμές, περίγραμμα επεξεργασμένο με laser, εντυπωσιακή πίσω όψη και έξυπνος φωτισμός LED για το κεντρικό πλήκτρο “Home”.

Τα τρία νέα smartphone της σειράς L Series II θα εκτελούν τις αποκλειστικές λειτουργίες των LG smartphones, QuickMemo, Quick Button και Safety Care.

  • QuickMemo: Επιτρέπει στους χρήστες να γράψουν, να σχεδιάσουν ή να κάνουν επισημάνσεις με το δάχτυλό τους κατευθείαν στην οθόνη του κινητού και να το μοιράζονται άμεσα με τους άλλους είτε με τη μορφή επισυναπτόμενου είτε, ως URL. Επιπλέον με τη λειτουργία QuickMemo, ο χρήστης μπορεί να σημειώσει έναν αριθμό στην οθόνη και να τον καλέσει απευθείας, όσο ακόμα ο αριθμός βρίσκεται στην επιφάνεια της οθόνης,
  • Το πλήκτρο γρήγορης έναρξης (Quick Button) μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το χρήστη για οποιαδήποτε εφαρμογή, π.χ. κάμερα, Internet, μουσική, ή ακόμα και το QuickMemo.
  • Το Safety Care προσφέρει τρεις επιλογές: Προώθηση κλήσεων έκτακτης ανάγκης, Ειδοποίηση μη χρήσης του τηλεφώνου και Ειδοποίηση της τοποθεσίας του τηλεφώνου, λειτουργίες μέσω των οποίων μπορεί ο χρήστης να επικοινωνήσει με ένα κοντινό του πρόσωπο σε περίπτωση ανάγκης.

H LG Electronics αναφέρει ακόμα πως η δεύτερη γενιά της σειράς L αποτελείται από τηλέφωνα με οθόνες υψηλής ανάλυσης IPS και μπαταρίες αυξημένης ισχύος. Στην σειρά ΙΙ συμπεριλαμβάνονται εκδόσεις Dual SIM, που δέχονται δύο κάρτες SIM διαφορετικών παρόχων ή δύο αριθμών ώστε να εξυπηρετούν την ανάγκη για χρήση της ίδιας συσκευής με δύο αριθμούς για προσωπική ή/και επαγγελματική χρήση.

Η έκδοση Dual SIM της σειράς Optimus L7II θα είναι η πρώτη προς διάθεση, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο της στη Ρωσία αυτήν την εβδομάδα. Η σειρά Optimus L7II θα περιλαμβάνει τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά UX της LG, όπως τα QSlide και QuickTranslator.

Η διαθεσιμότητα της έκδοσης Optimus L3II με οθόνη IPS QVGA διαγωνίου 3,2 ιντσών με μπαταρία 1.540mAh, καθώς και της έκδοσης Optimus L5II με μεγαλύτερη οθόνη 4 ιντσών WVGA και μπαταρία 1.700mAh αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα.

Κύρια xαρακτηριστικά της σειράς Optimus L7II:
• Επεξεργαστής: 1GHz Dual-Core (Qualcomm MSM8225)
• Μνήμη: Έως 4GB eMMC (ενσωματωμένη) / 768MB RAM / δυνατότητα επέκτασης μέσω Micro SD
• Οθόνη: 4,3» WVGA IPS
• Κάμερα: Κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 8MP με φλας LED / εμπρόσθια κάμερα VGA
• Λειτουργικό Σύστημα: Android 4.1 Jelly Bean
• Μπαταρία: 2.460mAh
• Διαστάσεις: 121.5 x 66.6 x 9.7 χιλ. / 122.2 x 66.6 x 9.7 χιλ. (Dual-SIM)

In.gr Τεχνολογία

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024