Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων βίντεο 3', αποκτούν οι συνδρομητές Skype

Δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων βίντεο 3′, αποκτούν οι συνδρομητές Skype

H Microsoft πρόκειται να προσθέσει μια νέα λειτουργία στο Skype, η οποία θα επιτρέψει στους συνδρομητές της υπηρεσίας να αποστέλλουν μηνύματα με βίντεο διάρκειας έως και 3 λεπτών σε άλλους χρήστες του Skype. Η αποστολή των πρώτων 20 Video Messages θα είναι δωρεάν, στην συνέχεια όμως ο χρήστης θα πρέπει να αποκτήσει λογαριασμό Premium, με χρέωση από 4 ευρώ το μήνα.

H Microsoft πρόκειται να προσθέσει πολύ σύντομα μια νέα λειτουργία στο Skype, η οποία θα επιτρέψει στους συνδρομητές της υπηρεσίας να αποστέλλουν μηνύματα με βίντεο διάρκειας έως και 3 λεπτών σε άλλους χρήστες του Skype. Η αποστολή των πρώτων 20 Video Messages θα είναι δωρεάν, στην συνέχεια όμως ο χρήστης θα πρέπει να αποκτήσει λογαριασμό Premium, με χρέωση από 4 ευρώ το μήνα.

Η καταγραφή βίντεο προς αποστολή θα γίνεται από την μπροστινή ή την κυρίως κάμερα σε smartphone/tablet με Android ή iOS αλλά και σε Mac. Πριν το τέλος Απριλίου, Video Messages θα μπορούν να στέλνουν και οι χρήστες Skype για Windows και Skype για Windows Phone, επιβεβαιώνει η Microsoft στο The Verge.

Τα μηνύματα βίντεο θα αποστέλλονται σε χρήστες του Skype που βρίσκονται online ή offline και, σε Mac θα μπορούν να τα κατεβάσουν σε μορφή αρχείου MP4.

Η λειτουργία Video Messages θα γίνει αρχικά διαθέσιμη σε χρήστες στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο, πριν επεκταθεί σε περισσότερες χώρες.

  • Τέλος εποχής για τον Windows Live Messenger, πρόσκληση στο Skype Περισσότεροι από 100 εκατομμύρια χρήστες της υπηρεσίας άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων, Messenger προωθούνται στο Skype, διατηρώντας τα στοιχεία εισόδου τους στην υπηρεσία. Η Microsoft έχει ήδη ξεκινήσει την αποστολή ενημερωτικού μηνύματος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο οποίο αναφέρεται πως ο Messenger δεν θα αποκρίνεται στα αιτήματα σύνδεσης από την 15η Μαρτίου 2013.
  • Office με συνδρομή, προτείνει για το σπίτι η Microsoft H Microsoft προτείνει στις οικογένειες την κάλυψη των αναγκών τους σε Office με συνδρομή στην υπηρεσία Office 365 Premium ετήσια 99 ευρώ ή μηνιαία 10 ευρώ για Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher και Access. Με μια άδεια, το Office εγκαθίσταται σε πέντε συστήματα (PC, Mac ή/και tablet με Windows), 20GB στο Skydrive καθώς 60 λεπτά κλήσεις σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα σε προεπιλεγμένες χώρες μέσω Skype.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024