Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το «Wii των $99», σε έκδοση mini, έρχεται στην ελληνική αγορά

Το «Wii των $99», σε έκδοση mini, έρχεται στην ελληνική αγορά

Μια προσιτή μίνι έκδοση του Wii έρχεται στην Ευρώπη και στην ελληνική αγορά στα μέσα Μαρτίου, μετά το μάλλον σιωπηλό ντεμπούτο της στον Καναδά το 2012 αντί 99 δολαρίων. Το Wii mini παίζει τα δισκάκια του Wii και κλασικά παιχνίδια από την εμπλουτισμένη σειρά Nintendo Selects.

Μια προσιτή, μίνι έκδοση του Wii έρχεται στην Ευρώπη και στην ελληνική αγορά στα μέσα Μαρτίου, μετά το μάλλον σιωπηλό ντεμπούτο της στον Καναδά το 2012 αντί 99 δολαρίων. Το Wii mini παίζει τα δισκάκια του Wii και κλασικά παιχνίδια από την εμπλουτισμένη σειρά Nintendo Selects.

Η τιμή διάθεσης στην ελληνική αγορά δεν ανακοινώθηκε από την Nortec Multimedia πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας που ορίστηκε για την 15η Μαρτίου. Η Nintendo πάντως υπόσχεται «φανταστικές εμπειρίες gaming σε φανταστική τιμή», με πρόσβαση σε μία βιβλιοθήκη με περισσότερους από 1.200 τίτλους που κυκλοφόρησαν για το Wii σε δισκάκι.

Το Wii mini είναι μικρότερο σε μέγεθος από το αρχικό Wii και κυκλοφορεί σε μαύρο ματ χρώμα με κόκκινο περίγραμμα. Στην συσκευασία περιλαμβάνεται ένα κόκκινο χειριστήριο Wii Remote plus και ένα κόκκινο χειριστήριο Nunchuk. Το Wii mini δέχεται όλα τα ασύρματα αξεσουάρ του Wii και συνδέονται μέσω της θύρας USB.

  • Οι τιμές για το Wii U ξεκινούν από τα 320 ευρώ και για το Wii στα 155 ευρώ.

Η Nintendo δηλώνει πως το Wii mini είναι φτιαγμένο με την οικογένεια στο επίκεντρο, χωρίς να απαιτείται Internet -η συσκευή δεν έχει δυνατότητα σύνδεσης στο Ίντερνετ, δεν δέχεται κάρτες μνήμης SD και δεν παίζει τους παλιούς τίτλους GameCube. Στο Wii mini μπορείτε να παίξετε όλα τα κλασικά παιχνίδια που κυκλοφόρησαν για την κονσόλα στα 6 χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από την αρχική κυκλοφορία του Wii. Mε την κυκλοφορία του ανανεωμένου Wii mini, η Nintendo εμπλουτίζει τους τίτλους της σειράς Nintendo Selects, με κλασικούς τίτλους Wii «σε προσιτή τιμή για όλους»:

  • Mario Party 8 – Το Wii mini και το Mario Party 8 απευθύνονται σε όλη την οικογένεια και περιλαμβάνει δεκάδες mini games σε έξι διαφορετικές διαδρομές, «σαν να παίζατε ένα διαδραστικό επιτραπέζιο για όλες τις ηλικίες».
  • Wii Sports Resort – Το Wii Sports Resort, ένα παιχνίδι όπου συμμετέχετε σε 12 ψυχαγωγικές δραστηριότητες και αθλήματα, -για παράδειγμα, οδηγείτε ένα θαλάσσιο scooter, ξιφομαχείτε, παίζετε μπάσκετ.
  • Mario Power Tennis – Με το χειριστήριο του Wii, εκτελείτε εντυπωσιακά και πανίσχυρα forehands, backhands και lobs. Μπορείτε να παίξετε ως Mario σε μία σειρά από ευφάνταστα γήπεδα του Mushroom Kingdom, συμπεριλαμβανομένου κι ενός γηπέδου που είναι γεμάτο με διάσπαρτα, γνώριμα power-ups. Καθώς κερδίζετε τουρνουά, ολοκληρώνετε mini games ή ξεπερνάτε Gimmick Courts, θα ξεκλειδώνετε νέους χαρακτήρες και αποστολές. Μπορείτε να καλέσετε και τους φίλους σας, καθώς μπορείτε να παίξετε μέχρι και 4 άτομα, σε φρενήρεις multiplayer αγώνες.
  • Super Paper Mario – Η Πριγκίπισσα Peach είναι αιχμάλωτη ενός σατανικού απαγωγέα – και αυτή την φορά δεν είναι ο Bowser! Βοηθήστε τους Mario, Luigi, Bowser και την ίδια την Πριγκίπισσα Peach – η οποία τελικά κατάφερε να αποδράσει μόνη της – να νικήσουν τον κακό Κόμη Bleck σε ένα παιχνίδι που συνδυάζει gameplay χαρακτηριστικά από παραδοσιακά παιχνίδια side-scrolling 2D platform με την εξερεύνηση και την επίλυση γρίφων στις τρεις διαστάσεις.

Το Wii mini κυκλοφορεί στα ελληνικά καταστήματα στις 15 Μαρτίου. Άλλοι τίτλοι της σειράς που κυκλοφορούν ήδη περιλαμβάνουν τους παρακάτω:

• Super Mario Galaxy
• The Legend of Zelda: Twilight Princess
• Mario Strikers Charged
• Wii Sports
• Animal Crossing: Let’s Go To the City
• WarioWare: Smooth Moves

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η αποκάλυψη του Ιωάννη

Ο Παπαπέτρου ήταν ο παίκτης-κλειδί στη σειρά με τη Μακάμπι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024