Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Tο Nokia Lumia 920 με ασύρματη φόρτιση και Windows Phone 8 στην Ελλάδα

Tο Nokia Lumia 920 με ασύρματη φόρτιση και Windows Phone 8 στην Ελλάδα

Στις 26 Μαρτίου 2013 κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά το Nokia Lumia 920, ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η Nokia σε smartphone. Το Lumia 920 είναι το κορυφαίο μοντέλο της πολυμελούς οικογένειας με Windows Phone 8, με τεχνολογία PureView και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Μετά την διάθεση του Nokia Lumia 820 στην Ελλάδα, ακολουθεί στις 26 Μαρτίου 2013 η κυκλοφορία του Nokia Lumia 920, που αποτελεί ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η Nokia σε smartphone. Το Lumia 920 είναι το κορυφαίο μοντέλο της πολυμελούς οικογένειας με Windows Phone 8, με τεχνολογία PureView και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Το Lumia 920 θα διατεθεί στην Ελλάδα με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης 679 ευρώ σε κίτρινο, κόκκινο, γκρι, λευκό και μαύρο χρώμα.

Το Nokia Lumia 920 έχει τη μεγαλύτερη μπαταρία της Nokia μέχρι τώρα (2000mAh) και για πρώτη φορά, ενσωματωμένο ασύρματο φορτιστή για εύκολη, καθημερινή χρήση.

Διαβάστε σχετικά στο tech.in.gr:

Η Nokia δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις φωτογραφικές ικανότητές του, τις τελευταίες καινοτομίες της τεχνολογίας PureView:

  • Η κάμερα του Nokia Lumia 920, με τη χρήση της προηγμένης τεχνολογίας floating, λαμβάνει πέντε φορές περισσότερο φως συγκριτικά με τα άλλα smartphones χωρίς χρήση φλας. Έτσι, υπόσχεται λήψη καθαρών, φωτεινών φωτογραφιών και βίντεο σε εσωτερικό, σκοτεινό χώρο. Επιπλέον, εξαλείφει τους κραδασμούς της κίνησης του χεριού κατά τη διάρκεια της λήψης της φωτογραφίας.

«Το Nokia PureView συνεχίζει να προσφέρει τεχνολογία αιχμής επιτρέποντας στις κάμερες των smartphones να αποτυπώνουν φωτογραφίες σε επίπεδο που συναντά κανείς μόνο σε φωτογραφικές μηχανές SLR», δήλωσε ο Jo Harlow, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Nokia Smart Devices.

«Με το Nokia Lumia 920 έχουμε καταφέρει οι φωτογραφίες και τα βίντεο να έχουν επαγγελματικό αποτέλεσμα, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας».
«Βλέπουμε την τεχνολογία απεικόνισης ως έναν βασικό τομέα για τη διαφοροποίηση στον χώρο των smartphones», δήλωσε ο Crawford Del Prete, εκτελεστικός αντιπρόεδρος WW Products και Chief Research Officer της IDC. «Οι φωτογραφίες χαμηλής φωτεινότητας αποτελούν το αδύναμο σημείο των smartphones. Η Nokia το αντιμετώπισε με την τεχνολογία PureView, δημιουργώντας μία πραγματική αξία για τον πελάτη. Με την εφαρμογή της μεγάλης γνώσης της στην τεχνολογία απεικόνισης, η Nokia προσφέρει την καλύτερη εμπειρία για καθημερινή χρήση»

Διαβάστε επίσης στο tech.in.gr:

Δείξτε τον δρόμο στην κάμερα του Nokia Lumia 920

Το Nokia Lumia 920 διαθέτει επιπλέον το Nokia City Lens, την τελευταία έκδοση των υπηρεσιών τοποθεσίας. Δείχνοντας έναν δρόμο με την κάμερα, το City Lens αποκαλύπτει πληροφορίες σχετικά με εστιατόρια, καταστήματα, ξενοδοχεία και κτίρια για ένα πιο έξυπνο τρόπο εξερεύνησης της γύρω περιοχής.

Το Nokia City Lens είναι η αρχή μίας νέας επαυξημένης πραγματικότητας, η οποία ενισχύει και τα Nokia Maps, κάνοντας δυνατή τη μετακίνηση μεταξύ προβολής χαρτών και προβολής επαυξημένης πραγματικότητας, βοηθώντας τους χρήστες να ελέγχουν την κατεύθυνση τους και το περιβάλλον. Οι υπηρεσίες τοποθεσίας της Nokia, μαζί με τις βελτιώσεις στο Nokia Drive και το Nokia Transport, συνθέτουν την πιο περιεκτική και ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης για smartphones.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024