Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Μην περιμένετε το 4, το Optimus G είναι εδώ», λέει η LG στους φίλους του Sam

«Μην περιμένετε το 4, το Optimus G είναι εδώ», λέει η LG στους φίλους του Sam

Μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ώρα Ελλάδας θα μάθουμε ποιες από τις φήμες που πιάστηκαν στον Παγκόσμιο Ιστό επιβεβαιώνονται για τις δυνατότητες του νέου έξυπνου κινητού τηλεφώνου της Samsung. Πάντως, η LG Electronics... τρόλαρε τον νοτιοκορεάτη γείτονά της τοποθετώντας το δικό της billboard πάνω από εκείνο που ανήγγειλε την έλευση του Samsung Galaxy S4.

Μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ώρα Ελλάδας θα μάθουμε ποιες από τις φήμες που «πιάστηκαν» στον Παγκόσμιο Ιστό επιβεβαιώνονται για τις δυνατότητες του νέου έξυπνου κινητού τηλεφώνου της Samsung. Πάντως, η LG Electronics… τρόλαρε τον νοτιοκορεάτη γείτονά της τοποθετώντας το δικό της billboard πάνω από εκείνο που ανήγγειλε την έλευση του Samsung Galaxy S4.

Η φωτεινή επιγραφή της Samsung στην Times Square της Νέας Υόρκης γράφει «BE READY 4 THE NEXT GALAXY» και παραπέμπει στην εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί στις 14 Μαρτίου 2013 στην αμερικανική πόλη. Την ημέρα της εκδήλωσης βρέθηκε πάνω από την επιγραφή της Samsung μια ταμπέλα με την υπογραφή της LG που γράφει «LG OPTIMUS G is here 4 you now!». Μπορείτε να δείτε μια φωτογραφία στο CΝet.com ή από την Live Webcam στην Times Square.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τους κατασκευαστές smartphone να «τσακώνονται» δημοσίως. Nokia και Microsoft έχουν ξανά και ξανά στραφεί εναντίον του Apple iPhone, όπως άλλωστε και η Samsung. Τώρα βλέπουμε ο ανταγωνισμός να εντείνεται και μεταξύ «Androidών».

To LG Optimus G, το superphone της κατά την ίδια, κυκλοφορεί ήδη στις Ηνωμένες Πολιτείες, στον Καναδά, στην Κορέα και στην Ιαπωνία, δεν έχει όμως κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Εντούτοις, πριν κυκλοφορήσει σε όλες τις επιλεγμένες αγορές το Optimus G, η LG ανακοίνωσε ένα ισχυρότερο smartphone το LG Optimus G Pro, ένα smartphone 5 ιντσών, τετραπύρηνο χρονισμένο στα 1,7GHz. Επίσης, ανακοίνωσε βελτιωμένη έκδοση του LG Optimus G για την Ευρώπη.

Διαβάστε στο tech.in.gr περισσότερα για το Samsung Galaxy S IV

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024