Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπείτε στην κλήρωση για ένα smartphone Sony Xperia Z, αξίας 700 ευρώ

Μπείτε στην κλήρωση για ένα smartphone Sony Xperia Z, αξίας 700 ευρώ

Η Cosmote πρόσθεσε το Sony Xperia Z στην γκάμα των smartphone που μπορούν να αξιοποιήσουν το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 4G. To αδιάβροχο τετραπύρηνο smartphone 5'' αξίας 700 ευρώ, που συγκεντρώνει όλη την τεχνογνωσία της Sony σε καίριους τομείς, θα βρεθεί στα χέρια ενός τυχερού φίλου/-λης του tech.in.gr στο Facebook μετά από κλήρωση στις 5 Απριλίου 2013.

Η Cosmote πρόσθεσε το νεότερο κορυφαίο smartphone της Sοny, Sony Xperia Z στην γκάμα των smartphone που μπορούν να αξιοποιήσουν το σημαντικά ταχύτερο δίκτυό της, 4G.

To αδιάβροχο τετραπύρηνο smartphone 5» αξίας 700 ευρώ θα βρεθεί στα χέρια ενός τυχερού φίλου/-λης του tech.in.gr στο Facebook μετά από κλήρωση στις 5 Απριλίου 2013, ευγενική προσφορά του δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Περισσότερα για το Sony Xperia Z

Το Sony Xperia Z συγκεντρώνει πάνω του την δοκιμασμένη τεχνογνωσία του ιαπωνικού κολοσσού στους τομείς της εικόνας και του ήχου αλλά και του gaming, σε μια έξυπνη συσκευή με οθόνη αφής 5 ιντσών, με δυνατότητα λήψης βίντεο HDR video.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Sony Xperia Z στο tech.in.gr από την πρώτη επίσημη παρουσίαση του κορυφαίου smartphone της Sony στο πρότυπο κατάστημα της Cosmote στην Στοά Πεσμαζόγλου.

Η λιανική τιμή διάθεσης του Sony Xperia Z πλησιάζει τα €700.

Περισσότερα για την συμμετοχή σας στην κλήρωση του Sony Xperia Z

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, πρέπει να κάνετε κλικ στην παραπομπή στην κλήρωση. Έτσι, θα μεταβείτε στην σελίδα της κλήρωσης από το tech.in.gr στο Facebook.

Εκεί θα πρέπει να κάνετε Like (επάνω δεξιά) και να εισάγετε τα στοιχεία σας στην σχετική φόρμα (πλήρες e-mail, ονοματεπώνυμο και προαιρετικά τηλέφωνο).

Εάν έχετε ήδη κάνει Like στο tech.in.gr στο Facebook (και σας ευχαριστούμε για αυτό), μπορείτε να λάβετε μέρος στην κλήρωση, πρέπει όμως να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.

Μετά, μπορείτε προαιρετικά να κοινοποιήσετε την συμμετοχή σας στον κύκλο των φίλων σας (Share).

To Sony Xperia Z που θα κληρωθεί καλύπτεται από διετή εγγύηση, κατόπιν επικοινωνίας με την Cosmote.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έως την Πέμπτη 4 Απριλίου 2013. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, οπότε και θα δημοσιευτεί το ονοματεπώνυμο του τυχερού/-ρής (και θα ειδοποιηθεί με e-mail στην διεύθυνση που έχει δηλώσει). Ο νικητής/-τρια θα πρέπει να απαντήσει στο μήνυμα εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών.

Σας ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!
Μπορείτε να ακολουθήσετε το @techingr στο Twitter

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024