Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παρακολούθηση οχημάτων μέσω Διαδικτύου από την Wind

Παρακολούθηση οχημάτων μέσω Διαδικτύου από την Wind

Την ζωντανή παρακολούθηση και την διαχείριση στόλου οχημάτων εξυπηρετεί η υπηρεσία Wind Business Fleet Management που περιλαμβάνεται στο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών cloud computing της Wind. Η υπηρεσία περιλαμβάνει συσκευή τηλεμετρίας (GPS) και υπηρεσία μετάδοσης δεδομένων από πλήθος αισθητήρων εγκαταστημένων στα οχήματα με μηνιαία πάγια χρέωση από 21,50 έως 36,30 ευρώ.

Την ζωντανή παρακολούθηση και την διαχείριση στόλου οχημάτων εξυπηρετεί η υπηρεσία Wind Business Fleet Management που περιλαμβάνεται στο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών cloud computing της Wind. Η υπηρεσία περιλαμβάνει συσκευή τηλεμετρίας (GPS) και υπηρεσία μετάδοσης δεδομένων από πλήθος αισθητήρων εγκαταστημένων στα οχήματα με μηνιαία πάγια χρέωση από 21,50 έως 36,30 ευρώ.

Ο εντοπισμός της θέσης κάθε οχήματος γίνεται μέσω του δορυφορικού συστήματος GPS και η εγκαταστημένη συσκευή τηλεμετρίας, το GPS, συλλέγει πληροφορίες από το όχημα και τον δορυφόρο. Οι πληροφορίες οχήματος και θέσης αποστέλλονται μέσω του δικτύου GPRS της WIND στο Ιnternet -μέσα σε 10» και με επανεκκίνηση και επανεκπομπή των χαμένων σημείων σε περίπτωση απώλειας του σήματος κινητής τηλεφωνίας GPRS. H κεντρική εφαρμογή για την διαχείριση του στόλου οχημάτων φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις (data center) της SMARTnav, στην οποία ο χρήστης έχει πρόσβαση από το γραφείο η από οποιονδήποτε φορητό υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο.

Δείτε αναλυτικά τις δυνατότητες της εφαρμογής Wind Business Fleet Management, η οποία χάρη στον έλεγχο των δρομολογίων, υπόσχεται ασφαλή μεταφορά εμπορευμάτων και μείωση των
λειτουργικών εξόδων, εξασφαλίζοντας αύξηση παραγωγικότητας της
επιχείρησης.

Συγκεκριμένα, η Wind υποστηρίζει πως με την προτεινόμενη λύση επιτυγχάνεται μείωση των λειτουργικών εξόδων από την μείωση στην κατανάλωση καυσίμου, την μείωση κόστους διαχείρισης και οργάνωσης των εργασιών και δρομολογίων και την μείωση υπερωριών.
Η αύξηση παραγωγικότητας αποδίδεται στην καλύτερη αξιοποίηση ανθρώπινου δυναμικού, την διασφάλιση ποιότητας φορτίου και έγκυρης παράδοσης στους πελάτες και την αύξηση εργασιών ανά όχημα. Σχετικά με την ασφάλεια, η διαχείριση του στόλου πετυχαίνει την προστασία οχήματος, οδηγού και εμπορεύματος, την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και την ανεύρεση οχήματος σε περίπτωση κλοπής. Ο έλεγχος γίνεται με τον εντοπισμό θέσης, κινήσεων και κατάστασης όλων των οχημάτων σε πραγματικό χρόνο, ενώ η εφαρμογή διαθέτει εργαλεία παρακολούθησης στατιστικών στοιχείων και παρακολούθηση δρομολογίων.

Την υπηρεσία WIND Business Fleet Management εμπιστεύονται ήδη εταιρείες που διαθέτουν από τους μεγαλύτερους στόλους οχημάτων στη χώρα μας όπως η Εταιρία Παροχής Αερίου Αττικής Α.Ε, η Union Road Assistance, καθώς και άλλες μεγάλες εταιρίες με εξειδικευμένες ανάγκες για την ασφάλεια των οχημάτων τους και των εμπορευμάτων που μεταφέρουν.

Η υπηρεσία WIND Business Fleet Management είναι μέρος της οικογένειας καινοτόμων υπηρεσιών WIND Business Cloud που λειτουργούν χωρίς επενδύσεις σε εξοπλισμό και δίνουν με απλό τρόπο λύσεις για τις σύγχρονες ανάγκες των εταιρειών όπως για παράδειγμα ηλεκτρονική αλληλογραφία με πρόσβαση από παντού, αυτόματη λήψη παραγγελιών, SMS μέσω Web και τήρηση αντιγράφων ασφαλείας στο Web.

To εφάπαξ κόστος εγκατάστασης συσκευής τηλεμετρίας (GPS) είναι 62 € ανά όχημα και η υπηρεσία μετάδοσης δεδομένων παρέχεται είτε σε μορφή Wind Fleet Premium με πάγιο 36,30 ευρώ το μήνα και δωρεάν παροχή της συσκευής GPS, είτε ως Wind Fleet με μικρότερο μηνιαίο πάγιο στα 21,5 ευρώ το μήνα με χρέωση του GPS 283 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τον δικτυακό τόπο της Wind για το Fleet Management ή τηλεφωνήστε στο Τμήμα Εταιρικών Πωλήσεων της WIND στο 1277 (δωρεάν από εταιρικό κινητό WIND) ή από σταθερό στο 800 500 1277.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024