Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Androidειδές με την κοινωνική δικτύωση στο... αίμα του, ετοιμάζει το Facebook

Androidειδές με την κοινωνική δικτύωση στο… αίμα του, ετοιμάζει το Facebook

"New Home on Android" ονομάζεται η εκδήλωση που διοργανώνει το Facebook στις 4 Απριλίου 2013 στα κεντρικά του γραφεία στο Μένλο Παρκ στην Καλιφόρνια. O τίτλος της εκδήλωσης επαναφέρει στο προσκήνιο τις φήμες περί smartphone από την εταιρεία που διοικεί το μεγαλύτερο σάιτ κοινωνικής δικτύωσης, αν και η αναφορά σε Android μάλλον υποδηλώνει ότι τα σχέδια του Facebook δεν αφορούν σε συσκευή δικής του κατασκευής.

«Come and See our New Home on Android» ονομάζεται η εκδήλωση που διοργανώνει το Facebook στις 4 Απριλίου 2013 στα κεντρικά του γραφεία στο Μένλο Παρκ στην Καλιφόρνια. O τίτλος της εκδήλωσης επαναφέρει στο προσκήνιο τις φήμες περί smartphone από την εταιρεία που διοικεί το μεγαλύτερο σάιτ κοινωνικής δικτύωσης, αν και η αναφορά σε Android μάλλον υποδηλώνει ότι τα σχέδια του Facebook δεν αφορούν σε συσκευή δικής του κατασκευής.

Οι πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι το Facebook θα παρουσιάσει ένα smartphone, από γνωστό κατασκευαστή που πιθανολογείται ότι θα είναι η HTC, εξ ολοκλήρου «κοινωνικό», κατά τα πρότυπα του Chomebook Pixel, ενός υπολογιστή από τον γίγαντα του Διαδικτύου, την Google, ο οποίος δεν «φοράει» τίποτα περισσότερο από έναν browser. Στην περίπτωση του Facebook, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει πως ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ ανέθεσε στους προγραμματιστές του να επέμβουν στο ανοικτό OS και να ενσωματώσουν την λειτουργικότητα του Facebook (όπως η εύκολη κοινοποίηση περιεχομένου που ανταλλάσσουν οι χρήστες του, οι κάθε λογής ειδοποιήσεις, η δυνατότητα διαδικτυακής συνομιλίας, τα Facebook app κ.ά.).

Τηλέφωνο με πλήκτρο αφοσιωμένο στην ενεργοποίηση του Facebook έχει διατεθεί από την HTC, αλλά και εταιρείες επικοινωνιών (όπως η Vodafone).

Πάντως, τον Φεβρουάριο του 2013 ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ διέψευσε τις φήμες περί κατασκευής Facebook Phone.

Διαβάστε περισσότερα στο tech.in.gr σχετικά με το Facebook σε smartphone

  • Αυτόματος Συγχρονισμός Φωτογραφιών από το smartphone στο Facebook To Facebook ξεκινά να παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας φωτογραφιών από το κινητό στο Χρονολόγιο του χρήστη. Το app του Facebook για smartphone και tablet με Android καθώς και αυτό για iOS 6 (δηλαδή iPhone και iPad) δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του Facebook να επιλέξουν να ανεβάζουν αυτόματα από το κινητό τους κάθε φωτογραφία που τραβούν.

Πως σας βρίσκουν οι διαφημίσεις στο Facebook… από το κινητό σας Tο Facebook επιτρέπει στους διαφημιζόμενους να σας εντοπίσουν εάν έχουν τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου. Εκτός από την στόχευσή σας με βάση το e-mail σας, ή το μοναδικό αναγνωριστικό σας στο Facebook, το μεγαλύτερο σάιτ κοινωνικής δικτύωσης επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν και το τηλέφωνό σας. Δείτε πως.

  • «Τηλεφώνησέ μου στο Facebook» θα λένε σύντομα οι Γάλλοι Σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στην καινοτομία της, η Orange του κολοσσού των επικοινωνιών France Telecom ανακοίνωσε στο Παρίσι την «κοινωνική κλήση» σε συνεργασία με το Facebook. Τα μέλη του μεγαλύτερου διαδικτυακού κοινωνικού δικτύου θα μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις ένας προς έναν ή και ομαδικά μέσω υπολογιστή, ταμπλέτας ή κινητού τηλεφώνου αρκεί να έχουν πρόσβαση στο Facebook.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024