Καλό μήνα!

Το Twttr καταργεί τα φωνήεντα από τα tweet, συνδρομητικό το Twitter

Το Twttr καταργεί τα φωνήεντα από τα tweet, συνδρομητικό το Twitter
Μόνο με... σύμφωνα θα μπορούν στο εξής οι χρήστες της πασίγνωστης υπηρεσίας microblogging, του Twitter να στέλνουν μηνύματα δωρεάν, με φωτεινή εξαίρεση την χρήση του γράμματος Y -«αυτό θα είναι για πάντα δωρεάν» βεβαιώνει η υπηρεσία. Η επωνυμία της δωρεάν υπηρεσίας προσαρμόζεται ανάλογα σε Twttr. Για να ανακτήσετε την δυνατότητα δημοσίευσης tweet με φωνήεντα θα πρέπει να εγγραφείτε συνδρομητές με πάγιο 5 δολάρια το μήνα.

Όπως διευκρινίζεται από την υπηρεσία, ανεπηρέαστοι από τις αλλαγές στο Twttr θα παραμείνουν οι χρήστες της υπηρεσίας που δεν γράφουν με λατινικούς χαρακτήρες, δηλαδή μεταξύ άλλων στα κορεάτικα, τα ιαπωνικά ή τα αραβικά (και τα ελληνικά!).

Επιπλέον, στο χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών που προσφέρει η υπηρεσία για την καλύτερη προώθηση των tweet, προστίθεται η δυνατότητα προσθήκης ενός ακόμα χαρακτήρα ώστε η έκταση κάθε tweet να επεκτείνεται στους 141 χαρακτήρες. Η χρέωση για τον επιπλέον χαρακτήρα θα καθορίζεται από ένα σύστημα πλειοδοσίας, που θα καθορίζει την τιμή με βάση την δημοτικότητα του χαρακτήρα που θα επιλέξετε να προσθέτετε.

Με αυτή την... ξεκαρδιστική είδηση το Twitter συμμετέχει στις πρωταπριλιάτικες φάρσες του 2013. Δείτε τι σκάρωσε η Google:

In.gr Τεχνολογία

Ειδήσεις:  Περισσότερες ειδήσεις

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Θέματα: