Πόσο και γιατί

Εργαλείο ελέγχου του λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας, το νέο cosmote.gr

Εργαλείο ελέγχου του λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας, το νέο cosmote.gr
Η Cosmote ανανεώνει εκ βάθρων το cosmote.gr και το μεταμορφώνει σε εργαλείο διαχείρισης του λογαριασμού των συνδρομητών της, από το οποίο μπορούν να εκμεταλλευτούν προσφορές, αποκλειστικά online, να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους, να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν υπηρεσίες ή και να αλλάξουν οικονομικό πρόγραμμα.

Στο cosmote.gr έχει αλλάξει και η σχεδίαση και έχουν προστεθεί νέες λειτουργίες, δίνοντας έμφαση στις αγορές μέσω Διαδικτύου.

Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν με ευκολία το πρόγραμμα και τη συσκευή που επιθυμούν, να ανανεώσουν εύκολα το συμβόλαιό τους και να ενημερωθούν για προϊόντα και υπηρεσίες.

Οι συνδρομητές της COSMOTE ενημερώνονται αναλυτικά για το λογαριασμό τους από το My Cosmote (συγκεκριμένα, το ύψος του λογαριασμού, την ημερομηνία έκδοσης και λήξης του, τυχόν προηγούμενες οφειλές και συνοπτική ανάλυση των κλήσεων).

Επίσης, οι συνδρομητές Cosmote μπορούν να ελέγχουν το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας, των μηνυμάτων και της ογκοχρέωσης.

Μέσω του My COSMOTE οι πελάτες μπορούν να διαχειριστούν το λογαριασμό τους, καθώς και την ανάλυση των κλήσεων, να ενεργοποιήσουν και να απενεργοποιήσουν τις υπηρεσίες που επιθυμούν και να αλλάξουν οικονομικό πρόγραμμα.

Τέλος, μέσα από την ενότητα της Εξυπηρέτησης, οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες για διάφορα θέματα που αφορούν την σύνδεσή τους και να επικοινωνήσουν με την Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρείας.

In.gr Τεχνολογία

Ειδήσεις:  Περισσότερες ειδήσεις

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Θέματα: