Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το καλοκαίρι του 2013 ο διάδοχος του iPhone 5

Το καλοκαίρι του 2013 ο διάδοχος του iPhone 5

Το δεύτερο τρίμηνο του 2013 θα ξεκινήσει η παραγωγή του επόμενου μοντέλου iPhone, διατηρώντας το μέγεθος και το σχήμα του iPhone 5, μεταδίδει η εφημερίδα Wall Street Journal επικαλούμενη πρόσωπα εμπλεκόμενα στην διαδικασία. H κυκλοφορία του διαδόχου του iPhone 5 πιθανολογείται το καλοκαίρι.

Το δεύτερο τρίμηνο του 2013 θα ξεκινήσει η παραγωγή του επόμενου μοντέλου iPhone, διατηρώντας το μέγεθος και το σχήμα του iPhone 5, μεταδίδει η εφημερίδα Wall Street Journal, επικαλούμενη πρόσωπα εμπλεκόμενα στην διαδικασία. H κυκλοφορία του διαδόχου του iPhone 5 (που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2012) πιθανολογείται το καλοκαίρι.

Παράλληλα, η Apple φέρεται να εργάζεται με τους συνεργάτες της για την κατασκευή ενός λιγότερο ακριβού iPhone που θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2013. To πιο οικονομικό iPhone λέγεται ότι θα έχει οθόνη 4 ιντσών και διαφορετικό περίβλημα από τον «μεγάλο του αδελφό». Ασαφείς παραμένουν οι πληροφορίες για την διάθεση iPhone σε ποικίλα χρώματα.

Το καλοκαίρι του 2013 αναμένεται επίσης να διατεθεί νεότερη έκδοση του iOS.

Νωρίτερα, άλλες διαρροές έδειχναν πως το «iPhone 5S» θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2013 (καθώς και iPad 5 και iPad mini 2 τον… Απρίλιο;). Εν τω μεταξύ, έμμεσα αποκαλύπτεται πως οι επόμενες δύο γενιές iPhone έχουν την υπογραφή του… Στηβ Τζομπς καθώς η σχεδίασή τους, δήλωσε στέλεχος της εταιρείας, έγινε πριν τον θάνατό του τον Οκτώβριο του 2011.

Σε ότι αφορά στις προσδοκίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες των επόμενων iPhone το ενδιαφέρον τράβηξαν οι πατέντες που έχει προωθήσει προς κατοχύρωση η Apple στο αρμόδιο γραφείο των ΗΠΑ, αν και μάλλον δεν θα αξιοποιηθούν στα μοντέλα του 2013:

Τέλος, σχετικά με την κατασκευή ενός πιο οικονομικού μοντέλου, η Apple δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο, αν και υψηλόβαθμο στέλεχος της Apple το έχει διαψεύσει.

Από την άλλη, άλλες παράμετροι αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του smartphone της Apple, όπως η αυξανόμενη ένταση του ανταγωνισμού (από το Samsung Galaxy S4 που θα κυκλοφορήσει το τρέχον τρίμηνο, το HTC One, το LG Optimus Pro κ.ά.) αλλά και ενδεχόμενες νέες διαμάχες όχι μόνο για τις πατέντες, αλλά και τα «αυστηρά συμβόλαια» για το iPhone με τα δίκτυα στην Ευρώπη.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024