Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O... Skroutz πάει για αλισβερίσι στην Τουρκία

O… Skroutz πάει για αλισβερίσι στην Τουρκία

H Skroutz Α.Ε. έθεσε σε λειτουργία πρόσφατα το alve.com, μια μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων στην Τουρκία. Η εταιρεία δηλώνει πως επέλεξε την γειτονική χώρα για την επέκταση των δραστηριοτήτων της Skroutz A.E. εκτός συνόρων, αφού «η online αγορά της Τουρκίας παρουσιάζει τεράστια δυναμική ανάπτυξης»

Η Skroutz A.E. στο πλαίσιο της στρατηγικής επέκτασης σε αγορές του εξωτερικού, ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας του www.alve.com, μιας μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων στην Τουρκία.

Το www.alve.com αποτελεί ένα νέο προϊόν που αξιοποιεί τη μακρόχρονη εμπειρία και την τεχνογνωσία της Skroutz Α.Ε. στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας στα δεδομένα της τούρκικης αγοράς, δηλώνει η εταιρεία.

Σκοπός είναι το alve.com να εδραιωθεί ως μία αξιόπιστη πλατφόρμα αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και να αποτελέσει ισχυρό εργαλείο έρευνας αγοράς για τους Τούρκους καταναλωτές. Η εταιρεία δηλώνει πως επέλεξε την γειτονική χώρα για την επέκταση των δραστηριοτήτων της Skroutz A.E. εκτός συνόρων, αφού «η online αγορά της Τουρκίας παρουσιάζει τεράστια δυναμική ανάπτυξης»

Ο στόχος του 2013 για την Skroutz Α.Ε. είναι η μεγιστοποίηση των συνεργατών και των e-shops που συμμετέχουν, ώστε σταδιακά να αυξηθεί η κίνηση της ιστοσελίδας και το www.alve.com να εισέλθει δυναμικά στο χάρτη του ηλεκτρονικού εμπορίου της Τουρκίας.

Το www.alve.com βρίσκεται ήδη σε λειτουργία από τις 20 Μαρτίου 2013, φιλοξενώντας 10 ηλεκτρονικά καταστήματα και περισσότερα από 93.000 προϊόντα σε πάνω από 600 κατηγορίες, όπως τεχνολογία, σπίτι – κήπος, χόμπι – αθλητισμός, auto – moto, μόδα – ομορφιά και παιδικά – βρεφικά.

  • Τι σημαίνει Alve; Το Alve προέρχεται από το Alışveriş (αλισβερίσι ή αλισιβερίσι), μια τούρκικη σύνθετη λέξη εκ του «αλίς» που σημαίνει λαβείν και «βερίς» που σημαίνει το αντίστοιχο ελληνικό «δούναι». Στη γλώσσα των εμπόρων και των συναλλασσομένων σημαίνει γενικά την εμπορική κίνηση, τη συναλλαγή και στην Τουρκία συνδέεται με τη διαδικασία της αγοραπωλησίας.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024