Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στα τέλη Απριλίου το Samsung Galaxy S 4 στην ελληνική αγορά

Στα τέλη Απριλίου το Samsung Galaxy S 4 στην ελληνική αγορά

Στα τέλη Απριλίου 2013 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη -και στην Ελλάδα- το Samsung Galaxy S4 που ανακοινώθηκε στις 14 Μαρτίου. Η έκδοση που θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά δεν θα βασίζεται στον οκταπύρηνο Exynos Octa 5, αλλά στον τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon χρονισμένο στα 1,9GHz. Το μοναδικό μοντέλο που θα διατεθεί στην Ευρώπη θα υποστηρίζει και τις οκτώ μπάντες συχνοτήτων ώστε να αξιοποιεί όλα τα δίκτυα 4G/LTE. Θα κυκλοφορήσει με 16GB εσωτερική μνήμη αντί 740 περίπου ευρώ.

Στα τέλη Απριλίου θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη -και στην Ελλάδα- το Samsung Galaxy S4 που ανακοινώθηκε στις 14 Μαρτίου 2013.

Η έκδοση που θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά δεν θα βασίζεται στον οκταπύρηνο Exynos Octa 5, αλλά στον τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon χρονισμένο στα 1,9GHz. Πάντως, η κατασκευάστρια εταιρεία ισχυρίζεται πως οι διαφορές στις επιδόσεις δεν υπάρχουν ή εάν καταγραφούν στα σχετικά μετροπρογράμματα είναι αμελητέες και αδιόρατες στον τελικό χρήστη. Η έκδοση με τον οκταπύρηνο Exynos Octa 5 έχει μικρότερο χρόνο κύκλου ρολογιού (1,6GHz) και δεν λειτουργούν ταυτόχρονα οι οκτώ πυρήνες, αλλά ενεργοποιούνται ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις των app.

Το μοναδικό μοντέλο που θα διατεθεί στην Ευρώπη θα υποστηρίζει και τις οκτώ μπάντες συχνοτήτων ώστε να αξιοποιεί όλα τα δίκτυα 4G/LTE. Όπως διευκρινίστηκε, δεν θα διατεθεί διαφορετικό μοντέλο, χωρίς υποστήριξη των δικτύων τέταρτης γενιάς.

Το Samsung Galaxy S 4 θα κυκλοφορήσει με 16GB εσωτερική μνήμη, με υποδοχή κάρτας μνήμης microSD για την επέκτασή της-για την μεταφορά βίντεο, φωτογραφιών και άλλων αρχείων, όχι όμως app.

Διαβάστε αναλυτικά για το Samsung Galaxy S 4 στο tech.in.gr:

Η Samsung Electronics Ελλάς παρουσίασε στον ειδικό Τύπο την συσκευή σε εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας στις 9 Απριλίου 2013.

Η τιμή διάθεσης του Samsung Galaxy S 4 στην ελληνική αγορά ορίστηκε στα 740 περίπου ευρώ. Προ-παραγγελίες γίνονται ήδη δεκτές από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, με την Cosmote να ανακοινώνει επισήμως το γεγονός (προ-παραγγελίες από το germanos.gr).

Ανανέωση 11/4: Την δυνατότητα προ-εγγραφής ανακοίνωσε και η Vodafone από την σελίδα στην διεύθυνση http://www.vodafone.gr/portal/galaxy-s4, με την οποία οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται για την ημερομηνία διάθεσης του S4 στο δίκτυό της. Επιπλέον, όσοι δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συσκευή συμπληρώνοντας τη φόρμα προεγγραφής, παίρνουν ταυτόχρονα μέρος και στο μεγάλο διαγωνισμό της Vodafone, με δώρο το νέο Samsung GALAXY S4.

Στο plaisio.gr είδαμε επίσης πως προγράμματα επιδότησης του S4 έχουν ήδη προστεθεί στην φόρμα προ-παραγγελίας από τις Vodafone και Cosmote. Το Samsung Galaxy S 4 θα διατεθεί σε λευκό και μαύρο χρώμα.

Δείτε έναν συνοπτικό πίνακα σύγκρισης των τεχνικών χαρακτηριστικών του Samsung Galaxy S4, σε σχέση με τον τρέχοντα ανταγωνισμό, από το πρακτορείο Reuters (από την σύγκριση απουσιάζουν μεταξύ άλλων το LG Optimus G Pro, το Sony Xperia Z και το HTC One, τα οποία επίσης θα αναμετρηθούν στην αγορά με το S4).

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024