Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγγελίες χρηστών στο skroutz.gr, με κλιμακωτή χρέωση σε δημοφιλή προϊόντα

Αγγελίες χρηστών στο skroutz.gr, με κλιμακωτή χρέωση σε δημοφιλή προϊόντα

Η υπηρεσία εύρεσης και σύγκρισης τιμών Skroutz.gr προσθέτει στις υπηρεσίες της, τις Αγγελίες Χρηστών για την πώληση και την αγορά μεταχειρισμένων ή προϊόντων από δεύτερο χέρι σε όλες τις κατηγορίες του. Η καταχώρηση αγγελιών στην σελίδα προϊόντος που προϋπάρχει χρεώνεται από 1 έως 4 ευρώ όταν πρόκειται για μέτριας ή υψηλής δημοτικότητας προϊόντα, διαφορετικά παρέχεται δωρεάν.

Η υπηρεσία εύρεσης και σύγκρισης τιμών Skroutz.gr προσθέτει στις υπηρεσίες της τις Αγγελίες Χρηστών για την πώληση και την αγορά μεταχειρισμένων ή προϊόντων από δεύτερο χέρι σε όλες τις κατηγορίες του. Η καταχώρηση αγγελιών -σε σελίδα προϊόντος που απαιτείται να προϋπάρχει- χρεώνεται από 1 έως 4 ευρώ, όταν πρόκειται για μέτριας ή υψηλής δημοτικότητας προϊόντα, διαφορετικά παρέχεται δωρεάν.

Οι Αγγελίες Χρηστών δημοσιεύονται από εγγεγραμμένα μέλη στο skroutz.gr, με δήλωση διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κινητού τηλεφώνου, στοιχεία τα οποία επιβεβαιώνονται από την υπηρεσία με την αποστολή e-mail στην δεδηλωμένο διεύθυνση προς απόκριση και με SMS προς τον αριθμό κινητού που δηλώθηκε.

Η καταχώρηση γίνεται από την σχετική παραπομπή που προστέθηκε στην σελίδα κάθε προϊόντος με κόκκινο χρώμα. Η δημοσίευση της αγγελίας παραμένει ενεργή επί 14 ημέρες -ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα- και η επαναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο μια φορά.

Στην σχετική ανάρτηση στο blog της ομάδας του skroutz.gr
, δεν παρέχονται λεπτομέρειες για τον τρόπο που λειτουργεί ο «ειδικός αλγόριθμος», ο οποίος αναλαμβάνει να χαρακτηρίσει το προϊόν για το οποίο εισάγεται αγγελία, υψηλής, μέτριας ή χαμηλής δημοτικότητας και επομένως να ορίσει την αντίστοιχη χρέωση.

Η υπηρεσία δεν εμπλέκεται στην συναλλαγή, εντούτοις προτείνει οι συναλλαγές να γίνονται χέρι με χέρι αφού ελεγχθεί το προϊόν από τον παραλήπτη σε δημόσιο χώρο ή με αντικαταβολή με συστημένο δέμα, καθώς η Skroutz Α.Ε. δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τις συναλλαγές από τις Αγγελίες Χρηστών.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφίζεται με διακριτικό μακιγιάζ και οι followers της τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν. Οι συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και η αποθέωση της φυσικής της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024