Ψηφίστε το καλύτερο Doodle για την Ελλάδα

Χιλιάδες μαθητές ζωγραφίζουν «την Ελλάδα μου» στο λογότυπο της Google

Χιλιάδες μαθητές ζωγραφίζουν «την Ελλάδα μου» στο λογότυπο της Google
Ο Σπύρος Κουρής, από το Σχολικό κέντρο Μελιτειέων, Κέρκυρα περιγράφει την «Ελλάδα υπό κατασκευή». Ο γερανός ανεβάζει το ''Ε'' που συμβολίζει την επαναφορά της Ελλαδας στα ύψη, «εκεί που της αξίζει» (Πηγή: www.google.gr/doodle4google/)  
Οκτώ χιλιάδες διακόσιες παιδικές ζωγραφιές μαθητών από 2234 ελληνικά σχολεία υποβλήθηκαν στον διαγωνισμό της Google Doodle 4 Google με θέμα «Η Ελλάδα μου». Εξήντα ζωγραφιές ξεχώρισαν διάσημοι εικονογράφοι, συγγραφείς, διευθυντές μουσείων και ηθοποιοί και τώρα οι Έλληνες χρήστες του Διαδικτύου καλούνται να επιλέξουν 4 εθνικά doodles, με διαδικτυακή ψηφοφορία.

To doodle είναι το λογότυπο της Google επανασχεδιασμένο, ώστε, στην περίπτωση αυτή, να αντικατοπτρίζει «την δική τους Ελλάδα». Το doodle θα εμφανιστεί στο google.gr για 24 ώρες στις 14 Μαΐου 2013. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 7 Μαΐου 2013 και κάθε επισκέπτης έχει δικαίωμα να ψηφίσει ένα doodle από κάθε κατηγορία/ηλικιακή ομάδα (είναι ομαδοποιημένα σε τέσσερις βαθμίδες, από την Α' έως την Γ' Δημοτικού, από την Δ' έως την ΣΤ' Δημοτικού, Γυμνάσιο και Λύκειο). Με βάση τα αποτελέσματα της online ψηφοφορίας, θα αναδειχθούν οι 4 εθνικοί φιναλίστ, ένας από κάθε ομάδα.

In.gr Τεχνολογία

Ειδήσεις:  Περισσότερες ειδήσεις

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Θέματα: