Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στήριξη εκκολαπτόμενων επιχειρήσεων με την Cosmote Startup

Στήριξη εκκολαπτόμενων επιχειρήσεων με την Cosmote Startup

Η Cosmote θα κάνει πράξη την επιθυμία ενός ακόμα συνδρομητή της, με μια ενέργεια που ονόμασε Cosmote StartUp. Ο Ηρακλής Παπαδόπουλος ονειρεύτηκε έναν καλύτερο κόσμο στον οποίο δημιουργικοί άνθρωποι στηρίζονται τόσο ώστε να μπορούν να μετατρέπουν τις πρωτότυπες ιδέες τους σε επιχειρήσεις. Σε συνεργασία με τον φορέα StartIgniter, η Cosmote θα δώσει την ευκαιρία σε 10 ομάδες να προετοιμαστούν κατάλληλα μέσα από από ένα τετράμηνο πρόγραμμα εκπαίδευσης, ώστε να διεκδικήσουν χρηματοδότηση από επενδυτές.

Η Cosmote θα κάνει πράξη την επιθυμία ενός ακόμα συνδρομητή της, με μια ενέργεια που ονόμασε Cosmote StartUp. Ο Ηρακλής Παπαδόπουλος ονειρεύτηκε έναν κόσμο στον οποίο δημιουργικοί άνθρωποι υποστηρίζονται τόσο ώστε να μετατρέψουν τις πρωτότυπες ιδέες τους σε επιχειρήσεις. Σε συνεργασία με τον φορέα StartIgniter, η Cosmote θα δώσει την ευκαιρία σε 10 ομάδες να προετοιμαστούν κατάλληλα μέσα από από ένα τετράμηνο πρόγραμμα εκπαίδευσης, ώστε να διεκδικήσουν χρηματοδότηση από επενδυτές.

Συγκεκριμένα, η Cosmote ανακοίνωσε σε συνεργασία με τo φορέα StartIgniter (startigniter.com) το πρόγραμμα COSMOTE StartUp! Απευθύνεται σε ανθρώπους με νέες ιδέες, οι οποίες με τη σωστή καθοδήγηση και την υποστήριξη από ειδικούς μπορούν να μεταμορφωθούν σε μία δυναμική επιχείρηση.

Στη συνέχεια όλες οι συμμετέχουσες ομάδες θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή από το χώρο των επιχειρήσεων. Είκοσι πέντε από αυτές θα συμμετάσχουν σε ένα τριήμερο Boot Camp, με στόχο την αξιολόγηση του τρόπου εργασίας και επικοινωνίας τους. Εκεί θα γίνει και η επιλογή της τελικής δεκάδας, που θα συνεχίσει το εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, διάρκειας τεσσάρων μηνών.

Στο τελευταίο στάδιο, ένα τετράμηνο πρόγραμμα εκπαίδευσης, εξέλιξης και ωρίμανσης επιχειρηματικών ιδεών, ένα ταξίδι στο Silicon Valley, την «μητρόπολη των start ups» περιμένει τις ομάδες που θα προκριθούν.

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, το πρόγραμμα θα καταλήξει σε μια ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης της τελικής ιδέας, όπως αυτή θα έχει διαμορφωθεί σε υποψήφιους επενδυτές.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο της 4ης ενέργειας «Ο Κόσμος μας, εσύ» στο κανάλι της Cosmote στο YouTube.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Γεμάτη από νωρίς η Θυρα 7 στο «Γ. Καραϊσκάκης» (vid)

Σχεδόν 1 ώρα πριν από την έναρξη του μεγάλου ημιτελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Άστον Βίλα, η Θύρα 7 έχει γεμίσει από τους φίλους των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024