Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ταμπλέτα φτιαγμένη για παιδιά στην ελληνική αγορά

Ταμπλέτα φτιαγμένη για παιδιά στην ελληνική αγορά

Μια ταμπλέτα με κόστος κάτω από 200 ευρώ, φτιαγμένη για παιδιά πρόκειται να διαθέσει στην ελληνική αγορά η αλυσίδα καταστημάτων Public. H ταμπλέτα Connect Me TS-713K φέρει το λογισμικό Mofing Kids, που επανασχεδιάζει το περιβάλλον εργασίας με παράδειγμα τα καρτούν. Επίσης, η πλατφόρμα υπόσχεται πολύ μεγάλη ποικιλία δωρεάν εφαρμογών, με περισσότερα από 1000 app ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά, για εκπαίδευση, ψυχαγωγία και διασκέδαση.

Μια ταμπλέτα φτιαγμένη για παιδιά πρόκειται να διαθέσει στην ελληνική αγορά η αλυσίδα καταστημάτων Public από τις 24 Απριλίου 2013. H ταμπλέτα Connect Me TS-713K φέρει το λογισμικό MoFing Kids, που επανασχεδιάζει το περιβάλλον εργασίας, με βάση τα καρτούν. Επίσης, η πλατφόρμα υπόσχεται πολύ μεγάλη ποικιλία δωρεάν εφαρμογών, με περισσότερα από 1000 app ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά, για εκπαίδευση, ψυχαγωγία και διασκέδαση.

Η ταμπλέτα έχει επεξεργαστή 1 GHz A13 (Cortex A8), μνήμη RAM 512ΜB και 4GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο για app και άλλα αρχεία. Ως ταμπλέτα για παιδιά, φέρει ειδική προστασία αφού είναι κλεισμένη σε ελαστικό περίβλημα. Επίσης, ο Κινέζος κατασκευαστής υπόσχεται πλήρη γονικό έλεγχο στην λειτουργία της ταμπλέτας.

Δείτε το User Interface για το MoFing Kids UX:


Η αλυσίδα Public δεν έχει ανακοινώσει την τιμή διάθεσης, αφού περιορίστηκε στο ότι πρόκειται για μια από τις δύο ταμπλέτες της Connect Me που θα διαθέσει από τα καταστήματά της με τιμή κάτω από τα 200 ευρώ. Η δεύτερη πρόταση είναι το μοντέλο KLM-18GR με οθόνη επίσης 7 ιντσών, επεξεργαστή 1GHz, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, RAM 1GB και 8GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Αυτό το μοντέλο διαθέτει επίσης το Google Play, και GPS αλλά και ενσωματωμένο δέκτη ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος DVB-T (που καθιστά την ταμπλέτα φορητή τηλεόραση, τουλάχιστον για τα ψηφιακά κανάλια) με δυνατότητα ασύρματης πρόσβασης στο Διαδίκτυο μέσω Wi-Fi.

Τα tablet της Connect Me έγιναν ανάρπαστα στα τέλη του 2012 όταν ο όμιλος Forthnet διέθεσε αντί 70 περίπου ευρώ το μοντέλο TS703, 7» με Android 4.0. To μοντέλο TS-713K το βρήκαμε επίσης στο multirama.gr αντί 139 ευρώ.

Πάντως, ανάλογα με την πλατφόρμα που έχετε επιλέξει, δηλαδή iPad ή iPad mini με iOS, Android ή Windows υπάρχουν μέθοδοι για να προφυλάξετε την ταμπλέτα από «ατυχήματα» που μπορεί να προκαλέσουν τα παιδιά, όπως η ακούσια αγορά app με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας. Αρκεί να αναζητήσετε το κατάλληλο app που θα εισάγει την ταμπλέτα σας στο λεγόμενο kid’s mode, και θα επιτρέψει στο παιδί την πρόσβαση μόνο σε προεπιλεγμένες εφαρμογές και λειτουργίες της ταμπλέτας (π.χ. το Kid Mode σε Android). Επιπλέον, πρέπει να αποδειχτεί εάν τα 1.000+ app που προτείνει το MoFing Kids απευθύνεται στα ελληνόφωνα παιδιά, αφού είναι ολοφάνερη η απουσία πολλών επιλογών μεταξύ εκπαιδευτικών εφαρμογών για τα παιδιά στην Ελλάδα.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024