Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ισχυρό Ultrabook Portégé Z10t της Toshiba μεταμορφώνεται σε tablet

Το ισχυρό Ultrabook Portégé Z10t της Toshiba μεταμορφώνεται σε tablet

Η Toshiba Europe GmbH, προκειμένου να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση από τους επιχειρηματίες για ένα laptop που να είναι παράλληλα υπολογιστής και tablet, παρουσιάζει σήμερα το Portégé Z10t. Ο λεπτός φορητός υπολογιστής που διαθέτει Windows 8 Pro, είναι ένα ανθεκτικό, βολικό και ισχυρό Ultrabook, όπως απαιτείται για τον χαρακτηρισμό του ως ultrabook. Mε το πάτημα ενός κουμπιού, μεταμορφώνεται σε ένα πρακτικό tablet.

Η Toshiba Europe GmbH, προκειμένου να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση από τους επιχειρηματίες για ένα laptop που να είναι παράλληλα υπολογιστής και tablet, παρουσιάζει σήμερα το Portégé Z10t. Ο λεπτός φορητός υπολογιστής που διαθέτει Windows 8 Pro, είναι ένα ανθεκτικό, βολικό και ισχυρό Ultrabook, όπως απαιτείται για τον χαρακτηρισμό του ως ultrabook. Mε το πάτημα ενός κουμπιού, μεταμορφώνεται σε ένα πρακτικό tablet. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, αυτή η εύκολη και πρακτική μετατροπή αποτελεί απαίτηση του σύγχρονου επαγγελματία χρήστη.

Οι πωλήσεις του νέου φορητού Portégé Z10t στην Ευρώπη, με οθόνη αφής Full HD 11.6” θα ξεκινήσουν το δεύτερο τρίμηνο του 2013 (πιθανολογείται τον Ιούνιο). Η τιμή διάθεσης παραμένει μυστήριο.

Η λειτουργία tablet του Portégé Z10t προσφέρει μια εξαιρετικά άνετη εμπειρία στην εκτέλεση εργασιών υπολογιστή, όπως το να κρατάει κάποιος σημειώσεις στη διάρκεια ενός σεμιναρίου και να περιηγείται ιστοσελίδες από το δρόμο. Παρόλα αυτά, όταν βασική προτεραιότητα είναι η επεξεργασία αρχείων που απαιτεί εισαγωγή δεδομένων, η συσκευή μετατρέπεται εύκολα στη μορφή laptop με φορητό πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό. Και στις δύο μορφές το Portégé Z10t προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική επίδοση χάρη στους νέους επεξεργαστές Intel Core για Ultrabook και τους δίσκους SSD υψηλής ταχύτητας.

Στη μορφή laptop, οι χρήστες έχουν εύκολη πρόσβαση στο κανονικό πληκτρολόγιο ή έχουν την επιλογή να πληκτρολογήσουν ένα κείμενο στο εικονικό πληκτρολόγιο.

Η πλοήγηση στα μενού είναι εφικτή μέσω εντολών στην οθόνη αφής δέκα δακτύλων. Στη περίπτωση που υπάρχει η ανάγκη για μεγαλύτερη ακρίβεια, η λειτουργία Accupoint είναι η πιο κατάλληλη επιλογή. Χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά του tablet Portégé Z10t, η οθόνη αφής δέκα δακτύλων προσφέρει μία έξυπνη εμπειρία περιήγησης. Επιπλέον, με την λειτουργία DigitizerPen, οι χρήστες μπορούν να ζωγραφίσουν σκίτσα στην οθόνη του tablet, και να πιέσουν με ακρίβεια σε ένα συγκεκριμένο σημείο για να αναπληρώσουν τον κέρσορα ή να κάνουν επιλογές με μεγαλύτερη ακρίβεια στο μενού του υπολογιστή. Επίσης, η Toshiba αναφέρει πως υπάρχει λειτουργία αναγνώρισης του γραφικού χαρακτήρα που μετατρέπει τις προχειρογραμμένες σημειώσεις στην οθόνη σε ψηφιακά επεξεργάσιμα αρχεία.

Toshiba Portégé Z10t – φορητός υπολογιστής Ultrabook και tablet σε ένα- Βασικά τεχνικά στοιχεία και προδιαγραφές

  • Full HD οθόνη αφής 11.6” με υψηλή φωτεινότητα, πληκτρολόγιο πολλαπλής αφής με οπίσθιο φωτισμό, Accupoint και
  • DigitizerPen (συμπεριλαμβάνονται σε επιλεγμένα μοντέλα προϊόντων)
  • Επεξεργαστής τελευταίας τεχνολογίας Intel για Ultrabook
  • SSD
  • Σύνδεση: WiFi b/g/n ή a/g/b/n, Bluetooth 4.0, προαιρετικό Intel Wireless Display, HSPA & LTE
  • Tablet: 1x USB3.0, HDMI (micro), SD, μονάδα πληκτρολογίου HP/Mic Combo: 1x USB2.0, HDMI, RGB, Gbit LAN
  • Χρηστικά εργαλεία για επιxειρηματίες: Trusted Platform Module (TPM v1.2), τεχνολογία Intel Active Management, λειτουργία αντικλεπτικής προστασίας Intel, λογισμικό Toshiba Eco Utility
  • Χρώμα: μεταλλικό γκρι του ατσαλιού
  • Διαστάσεις και βάρος: 299 x 220,5 x 16,9 mm(μπροστινό μέρος)/19,9mm(πίσω μέρος); TBA
  • Windows 8 Pro ή Windows 8

Easy Guard από την Toshiba

Το λεπτό και φορητό Portégé Z10t έχει δημιουργηθεί για εντατική καθημερινή χρήση και έχει δοκιμαστεί για να καλύπτει τις προδιαγραφές υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας της Toshiba. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι λιγότερο ευάλωτα τα αποθηκευμένα αρχεία σε περίπτωση απρόβλεπτης πτώσης της συσκευής.

Επιπλέον, το πληκτρολόγιο είναι αδιάβροχο, οπότε στην περίπτωση που βραχεί κατά λάθος, δεν συνεπάγεται άμεσα απώλεια αρχείων. Συγκεκριμένα, τα αδιάβροχα πληκτρολόγια βοηθάνε στην προστασία αρχείων από απρόβλεπτη πτώση υγρών έως 30 ml, δίνοντας στους χρήστες χρόνο τριών λεπτών για τερματισμό λειτουργίας, προκειμένου να σώσουν τα αρχεία τους.

Στο Portégé Z10t είναι εγκατεστημένα πολλαπλά χαρακτηριστικά ασφάλειας και διαχείρισης αρχείων: η λειτουργία αντικλεπτικής προστασίας Intel μειώνει το ρίσκο μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, η λειτουργία Trusted Platform Module (TPM) προστατεύει σημαντικά αρχεία τοπικά αποθηκευμένα, και η τεχνολογία Intel vPro είναι ένα ενσωματωμένο σύστημα ασφάλειας, προσαρμοσμένο στη χρήση του υπολογιστή και στις συναφείς ημερήσιες απειλές. Η τεχνολογία Intel vPro εκτός του ότι παρέχει ασφάλεια έναντι των απειλών, επιτρέπει και στα τμήματα ΙΤ να παρακολουθούν, να διατηρούν, να επισκευάζουν και να αναβαθμίζουν το Portégé Z10t ασύρματα.

Το Portégé Z10t, εστιάζοντας τη προσοχή του αποκλειστικά στους εργαζομένους που μετακινούνται, είναι εξοπλισμένο με θύρες USB 3.0, HDMI, RGB, και Intel Wireless Display με το οποίο οι χρήστες στέλνουν έγγραφα και αρχεία πολυμέσων σε συμβατές τηλεοράσεις χωρίς την χρήση καλωδίων. Εκτός από αξιόπιστη και γρήγορη πρόσβαση το δίκτυο, μέσω του Gigabit LAN, το Portégé Z10t υποστηρίζει επιπλέον τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας HSPA και LTE.
{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024