Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα χέρια του Yahoo, η εξαιρετικά δημοφιλής υπηρεσία μπλόγκινγκ Tumblr

Στα χέρια του Yahoo, η εξαιρετικά δημοφιλής υπηρεσία μπλόγκινγκ Tumblr

Στα χέρια του Yahoo Inc αναμένεται να περάσει το Tumblr που προσφέρει στέγη σε 108 εκατομμύρια μπλόγκερ. Η διοίκηση αποφάσισε να επενδύσει 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει την πλατφόρμα του, μια συμφωνία που αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, μεταδίδει η New York Times.

Στα χέρια του Yahoo αναμένεται να περάσει το Tumblr που προσφέρει στέγη σε εκατομμύρια μπλόγκερ. Η διοίκηση της ιντερνετικής πύλης αποφάσισε να επενδύσει 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει την πλατφόρμα που στεγάζει το περιεχόμενο που παράγουν 108 εκατομμύρια μπλόγκερ, μια συμφωνία που αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, μεταδίδουν οι New York Times. Η Yahoo δεν ήταν η μόνη που εξέφρασε ενδιαφέρον για την δημοφιλή υπηρεσία μπλόγκινγκ, αφού εργαζόμενοι στο Tumblr μεταφέρουν πως στους μνηστήρες συγκαταλέγονται το Facebook, η Microsoft και η Google.

Το Tumblr δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2007 από τον 26χρονο σήμερα David Karp. Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της επιχείρησης, απασχολούνται 175 εργαζόμενοι και έχει δεχτεί επενδυτικά κεφάλαια ύψους 125 εκατομμυρίων δολαρίων από πολλούς φορείς, μεταξύ των οποίων οι Union Square Ventures, Spark Capital και Betaworks.

Άγνωστα παραμένουν τα σχέδια του Yahoo για το Tumblr. Στο παρελθόν, οι εξαγορές που έγιναν πριν αναλάβει τα ηνία η Μαρία Μάγιερ, οδήγησαν σε μαρασμό τις εταιρείες που έπεσαν στα χέρια του Yahoo, όπως το Geocities, πρόδρομο των κοινωνικών δικτύων, ή το Flickr, που ήταν κάποτε ο δημοφιλέστερος προορισμός για την διάχυση φωτογραφιών.

Το AllThingsDig.com είχε μεταδώσει την είδηση την περασμένη εβδομάδα, πριν η συμφωνία υπογραφεί.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024