Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Όλοι οι κύκλοι δημοφιλών τηλεοπτικών σειρών στο hol video club

Όλοι οι  κύκλοι και τα επεισόδια  των τηλεοπτικών σειρών Lost, Desperate Housewives, Grey’s Anatomy,  Cougar Town και άλλες νέες σειρές έρχονται στο hol video club, ανακοίνωσε η hellas online στις 23 Μαΐου 2013, προσθέτοντας μία ακόμα μεγάλη συνεργασία για το hol video club με τη Walt Disney.

Όλοι οι κύκλοι και τα επεισόδια των τηλεοπτικών σειρών Lost, Desperate Housewives, Grey’s Anatomy, Cougar Town και άλλες νέες σειρές έρχονται στο hol video club, ανακοίνωσε η hellas online στις 23 Μαΐου 2013, προσθέτοντας μία ακόμα μεγάλη συνεργασία για το hol video club με τη Walt Disney.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, είναι η πρώτη φορά που καθίστανται διαθέσιμα κατ’απαίτηση (on demand), όλα τα επεισόδια των μοναδικών τηλεοπτικών σειρών του «ABC TV on Demand». άμεσα και δωρεάν στο hol video club. Κάθε νέα σειρά που θα προστίθεται στο hol video club θα περιλαμβάνει όλους τους διαθέσιμους κύκλους επεισοδίων, συνθέτοντας έναν «ατελείωτο» κατάλογο περιεχομένου με περισσότερες από 1.000 ώρες τηλεοπτικής διασκέδασης συνολικά.

Οι συνδρομητές του hol video club θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλα τα επεισόδια από τις σειρές Lost, Desperate Housewives, Grey’s Anatomy, Private Practice, Cougar Town, Dirty Sexy Money, Ugly Betty, κ.ά.

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024