Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ζητούνται 10 εργαζόμενοι που θέλουν «να ανακαλύψουν την Vodafone»

Ζητούνται 10 εργαζόμενοι που θέλουν «να ανακαλύψουν την Vodafone»

Η Vodafone απευθύνει πρόσκληση σε όσους διατηρούν στενή σχέση με την τεχνολογία των επικοινωνιών να εργαστούν για ένα χρόνο στα γραφεία της στο Χαλάνδρι ή/και σε καταστήματά της, επί 12 μήνες για να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία. Η πρόσκληση γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος Discover Vodafone που «τρέχει» για τέταρτη συνεχή χρονιά. Φέτος, θα επιλεγούν 10 άνθρωποι με προορισμό την εξυπηρέτηση πελατών (σε κατάστημα ή στο τηλεφωνικό κέντρο), το μάρκετινγκ, την τεχνολογία, τα οικονομικά και άλλα τμήματα της Vodafone.

Η Vodafone απευθύνει πρόσκληση σε όσους διατηρούν στενή σχέση με την τεχνολογία των επικοινωνιών να εργαστούν για ένα χρόνο στα γραφεία της στο Χαλάνδρι ή/και σε καταστήματά της, επί 12 μήνες για να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία.

Η πρόσκληση γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος Discover Vodafone που «τρέχει» για τέταρτη συνεχή χρονιά. Φέτος, θα επιλεγούν 10 άνθρωποι με προορισμό την εξυπηρέτηση πελατών (σε κατάστημα ή στο τηλεφωνικό κέντρο), το μάρκετινγκ, την τεχνολογία, τα οικονομικά και άλλα τμήματα της Vodafone.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «Discover Vodafone» και να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους, στην ιστοσελίδα http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11000, αναφέρεται στην ανακοίνωση, ωστόσο εκεί δεν αναφέρονται περισσότερα για την οικονομική ανταπόδοση για την συμμετοχή σας.

Ως προϋποθέσεις για την υποβολή του βιογραφικού σας στο Discover Vodafone αναφέρονται βαθμός πτυχίου από 7/10 και πάνω, μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών (σε εξέλιξη ή ολοκληρωμένο μέσα στους τελευταίους 12 μήνες) και εργασιακή εμπειρία (πλήρους απασχόλησης), αν και «όχι μεγαλύτερη από 1 χρόνο».

Μπορείτε να δείτε ένα βίντεο της Vodafone Ελλάδας για το Discover Vodafone:

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Με ένα όνειρο τρελό» – Έκλεισαν πάλι το Πασαλιμάνι οι φίλοι του Ολυμπιακού

«Για αυτό θα ζω με όνειρο τρελό, ο Θρύλος να σηκώσει το ευρωπαϊκό»... Και κάπως έτσι αυτό το σύνθημα παίρνει σάρκα και οστά και για το μπάσκετ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024