Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Tαχύτητες 4G σε 40+ περιοχές της Ελλάδας, ανακοινώνει η Cosmote

Tαχύτητες 4G σε 40+ περιοχές της Ελλάδας, ανακοινώνει η Cosmote

Μέσα σε λίγους μόλις μήνες από την εμπορική διάθεση του δικτύου 4G, η πληθυσμιακή κάλυψη ξεπερνά το 80% στην Αθήνα και το 90% στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε η Cosmote. Επιπλέον, η υπηρεσία Cosmote 4G είναι πλέον διαθέσιμη σε 40 περιοχές, μεταξύ των οποίων μεγάλες πόλεις της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, και άλλοι δημοφιλείς προορισμοί.

Μέσα σε λίγους μόλις μήνες από την εμπορική διάθεση του δικτύου 4G, η πληθυσμιακή κάλυψη ξεπερνά το 80% στην Αθήνα και το 90% στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε η Cosmote. Επιπλέον, η υπηρεσία Cosmote 4G είναι πλέον διαθέσιμη σε 40 περιοχές, μεταξύ των οποίων μεγάλες πόλεις της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, και άλλοι δημοφιλείς προορισμοί. H Cosmote ξεκίνησε την εμπορική διάθεση υπηρεσιών 4G τον Νοέμβριο του 2012 καλύπτοντας αρχικά την Αττική και την Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, 4G απολαμβάνουν οι πελάτες της COSMOTE στην Πάτρα, την Καλαμάτα, τη Λάρισα, το Βόλο, το Ηράκλειο, τα Χανιά, τα Γιάννενα, τις Σέρρες, την Κομοτηνή, τη Ρόδο και το Ναύπλιο, αλλά και στη Μύκονο, τη Ζάκυνθο, τις Σπέτσες, την Ελαφόνησο, τη Μονεμβασιά, το Λουτράκι, το Γαλαξίδι, τη Β. Κασσάνδρα, την Αράχωβα, τους Δελφούς, το Καρπενήσι, τη Λίμνη Πλαστήρα, την Τσαγκαράδα, το Νυμφαίο, και αλλού.

Η σταδιακή ανάπτυξη του δικτύου συνεχίζεται και σύντομα θα είναι διαθέσιμο σε ακόμη περισσότερες περιοχές της χώρας, αναφέρει η ανακοίνωση.

Η COSMOTE ετοίμασε δύο σύντομα χιουμοριστικά βίντεο, διαθέσιμα στο κανάλι της στο YouTube στην διεύθυνση http://www.youtube.com/user/Cosmote

In.gr Τεχνολογία

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024