Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Xbox One δεν θα παίζει μαζί σας, εάν δεν συνδέεται στο Ίντερνετ ημερησίως

Το Xbox One δεν θα παίζει μαζί σας, εάν δεν συνδέεται στο Ίντερνετ ημερησίως

Εάν περάσουν 24 ώρες χωρίς να δηλώσει η κονσόλα σας παρών στο Ίντερνετ ή μια μόλις ώρα αφού παίξετε τα παιχνίδια σας στην κονσόλα ενός φίλου όντας offline, θα πρέπει να αρκεστείτε στην τηλεόραση, ή στις ταινίες Blu-ray και DVD, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έθεσε η Microsoft για το Xbox One.

H Microsoft επιμένει ότι το Xbox One δεν απαιτεί διαρκώς ανοικτή γραμμή με το Ίντερνετ. Η σύνδεση απαιτείται για να κατεβαίνουν στην κονσόλα ενημερώσεις του συστήματος, των εφαρμογών και των παιχνιδιών, όταν αυτές υπάρχουν, επαναλαμβάνει. Μεταξύ των ενημερώσεων αυτών είναι η αγορά νέων τίτλων -τους οποίους δεν θα μπορείτε να παίξετε εάν δεν έχει ενημερωθεί η κονσόλα σας- και η πώληση τίτλων που ανταλλάξατε για να αγοράσετε νέους (για να ενημερωθεί η κονσόλα σας, ότι δεν δικαιούστε πλέον να παίζετε). Ομοίως, όταν «μεταβιβάσετε» έναν τίτλο σε έναν φίλο σας (εάν βρίσκετε στην λίστα των φίλων σας περισσότερο από 30 ημέρες), θα πρέπει να αποσταλεί η σχετική πληροφορία μέσω Διαδικτύου, ώστε να μπορεί ο φίλος σας να παίξει. Επίσης, χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο, παιχνίδια «που έχουν φτιαχτεί για το cloud», δεν θα παίζουν.

Αν και οι απαιτήσεις αυτές, σε έναν ολοένα περισσότερο δικτυωμένο κόσμο, ακούγονται λογικές, κάποιες άλλες παραμένουν αδικαιολόγητες. Για παράδειγμα, η Microsoft διευκρινίζει ότι μετά από 24 ώρες offline παιχνιδιού στο Xbox One δεν θα μπορείτε να παίξετε άλλο. Εάν παίξετε επί μια ώρα ένα παιχνίδι από τον λογαριασμό σας στο Xbox One ενός φίλου, θα χρειαστεί να συνδεθείτε για να συνεχίσετε να παίζετε.

Το offline gaming μετά από 24 ώρες στο δικό σας Xbox One ή μετά από 1 ώρα σε άλλο Xbox One δεν θα είναι εφικτό. Μέχρι να συνδεθείτε ξανά, μπορείτε να δείτε τηλεόραση, ή να απολαύσετε ταινίες σε Blu-ray και DVD, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Microsoft.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024