Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρόσκληση δωρεάν ενεργοποίησης του 4G από την Vodafone

Πρόσκληση δωρεάν ενεργοποίησης του 4G από την Vodafone

Χωρίς πρόσθετη χρέωση θα αποκτούν πρόσβαση στο δίκτυο 4G οι συνδρομητές της Vodafone έως την 31η Οκτωβρίου 2013. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι μέχρι την 1η Νοεμβρίου δεν θα χρεώνει την ενεργοποίηση της πρόσβασης στο δίκτυο Vodafone 4G, το οποίο καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένες περιοχές της Λαμίας, της Λάρισας, της Πάρου, της Πάτρας, της Ρόδου και της Τρίπολης.

Χωρίς πρόσθετη χρέωση θα αποκτούν πρόσβαση στο δίκτυο 4G οι συνδρομητές της Vodafone έως την 31η Οκτωβρίου 2013, εάν επιλέξουν να ενεργοποιήσουν την πρόσβαση μέσω του ταχύτερου δικτύου της εταιρείας.

Για το δίκτυο 4G ισχύουν οι υφιστάμενες χρεώσεις δεδομένων βάσει του προγράμματος χρήσης που έχει επιλέξει ο συνδρομητής και δεν διαφοροποιούνται από το δίκτυο πρόσβασης (3G ή 4G), σημειώνει η Vodafone στον δικτυακό της τόπο στην διεύθυνση http://www.vodafone.gr/portal/4G. Ανάλογη πολιτική είχε ακολουθήσει και η Cosmote από τον Δεκέμβριο του 2012 έως και τον Μάρτιο του 2013.

Η Vodafone ανακοίνωσε ότι την 1η Νοεμβρίου θα κάνει γνωστή την εμπορική της πολιτική. Έως τότε δεν θα χρεώνει την ενεργοποίηση της πρόσβασης στο δίκτυο Vodafone 4G. Η κάλυψη του δικτύου τέταρτης γενιάς της Vodafone, τεχνολογίας LTE καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένες περιοχές της Λαμίας, της Λάρισας, της Πάρου, της Πάτρας, της Ρόδου και της Τρίπολης.

Σε ότι αφορά στην κάλυψη του δικτύου 4G της Vodafone, η εταιρεία διευκρινίζει πως καλύπτει:

  • Τον Δήμο Αθηναίων και σε περιοχές των Δήμων Αγίας Παρασκευής, Άγιου Δημητρίου, Αιγάλεω, Αλίμου, Αμαρουσίου, Αχαρνών, Γλυφάδας,Δάφνης- Υμηττού, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Ζωγράφου, Ηρακλείου, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Μοσχάτου – Ταύρου, Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Νέας Ιωνίας, Νέας Σμύρνης, Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη , Παλαιού Φαλήρου, Παπάγου- Χολαργού, Παλλήνης, Πειραιά,Ραφήνας – Πικερμίου,Φιλοθέης – Ψυχικού, Χαϊδαρίου, Χαλανδρίου
  • Στο Δήμο Θεσσαλονίκης και σε περιοχές των Δήμων Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Νεάπολης – Συκεών, Παύλου Μελά, Θέρμης

Η Vodafone διαθέτει συσκευές συμβατές με την τεχνολογία LTE/4G και τον Φεβρουάριο ανακοίνωσε την διάθεση του Vodafone 4G Mobile Wi-Fi R210 (κόστους 189 ευρώ) που δημιουργεί ένα προσωπικό, ασφαλές δίκτυο Wi-Fi και επιτρέπει την σύνδεση στο δίκτυο 4G της Vodafone σε smartphone, υπολογιστές και tablet χωρίς υποστήριξη 4G.

Στα τέλη Δεκεμβρίου 2012, η Vodafone είχε ανακοινώσει ένα πρόγραμμα πρόσβασης στο Διαδίκτυο μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας τέταρτης γενιάς που προέβλεπε την κίνηση έως και 20GB το μήνα, με χρέωση 50 ευρώ το μήνα. Σε επίδειξη του δικτύου 4G από την εταιρεία τον Οκτώβριο του 2012, η ταχύτητα download έφτασε στα 91Mbps και η ταχύτητα upload τα 33Mbps.

Η ενεργοποίηση γίνεται από την αντίστοιχη σύνδεση (αριθμό) του συνδρομητή με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Κλήση στο 1285
  • SMS στο 1285 γράφοντας 4G NAI
  • Μέσω του My account
  • Στα καταστήματα Vodafone ή με κλήση στο 13830 για οικιακούς συνδρομητές ή 1399 για εταιρικούς συνδρομητές

Η απενεργοποίηση του 4G γίνεται με τους αντίστοιχους τρόπους (με SMS στο 1285 γράφοντας 4G OXI).

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024