Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έλεγχος υπολοίπων και ανανέωση μέσω smartphone και στα καρτοκινητά F2G και Q

Έλεγχος υπολοίπων και ανανέωση μέσω smartphone και στα καρτοκινητά F2G και Q

Άμεση ενημέρωση υπολοίπου – ομιλίας, SMS και ΜΒ- αλλά και ανανέωση χρόνου ομιλίας με ένα tap μπορούν να κάνουν οι χρήστες καρτοκινητών F2G και Q χρησιμοποιώντας τα app της Wind My F2G και My Q που διαθέτει η εταιρεία δωρεάν στο Google Play για smartphone με Android 2.2+ και στο App Store για iPhone με iOS 5.0+.

Άμεση ενημέρωση υπολοίπου – ομιλίας, SMS και ΜΒ- αλλά και ανανέωση χρόνου ομιλίας με ένα tap μπορούν να κάνουν οι χρήστες καρτοκινητών F2G και Q χρησιμοποιώντας τα app της Wind My F2G και My Q που διαθέτει η εταιρεία δωρεάν στο Google Play για smartphone με Android 2.2+ και στο App Store για iPhone με iOS 5.0+. Ανάλογο app για το καρτοκινητό What’s up διαθέτει και η Cosmote. Η αντίστοιχη εφαρμογή της Vodafone που αφορά και στα καρτοκινητά Vodafone είναι το app My Vodafone.

Οι επίσημες εφαρμογές της WIND υπόσχονται να προσφέρουν:

  • εύκολη και γρήγορη διαχείριση λογαριασμού
  • δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας με τους χρήστες.
  • άμεση ενημέρωση υπολοίπου – ομιλίας, SMS και ΜΒs-
  • ανανέωση χρόνου ομιλίας.
  • άμεση αγοράς πακέτων με ένα tap,
  • αποκλειστικά online πακέτα
  • extra bonus, μοναδικές προσφορές, συγκεντρωμένες
  • λήψη ειδοποιήσεων για θέματα ενδιαφέροντος του χρήστη

«Οι ξεχωριστές δυνατότητες που παρέχουν τα ολοκαίνουργια Apps του F2G και της Q προσφέρουν πάνω από όλα ευκολία και ταχύτητα στους χρήστες της καρτοκινητής τηλεφωνίας, ενώ επιβεβαιώνουν για μια ακόμα φορά ότι η WIND συμβαδίζει με τις νέες τάσεις διευρύνοντας τα κανάλια επικοινωνίας με τους πελάτες της, ώστε να καλύπτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες τους κάθε στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μαλλιάκας Mobile Data & Content Senior Member of Staff της WIND Ελλάς.

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη των εφαρμογών πραγματοποιήθηκαν από την εταιρεία Trebbble. Ο Θάνος Μακρής, CEO της Trebbble, δήλωσε: «Στην Trebbble αισθανόμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη WIND, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνίας στην Ελλάδα. Οι νέες εφαρμογές My F2G και My Q διακρίνονται από μοντέρνα αισθητική και βέλτιστη εμπειρία χρήσης, αλλάζοντας τα δεδομένα στην επικοινωνία της WIND με τους πελάτες της και θέτοντας νέα υψηλά πρότυπα στο χώρο των mobile applications.»

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Αποδοκιμασίες και γιούχα στο στάδιο κατά την πρόβα του Ισραήλ

H εκπρόσωπος του Ισραήλ, Eden Golan ερμήνευσε το «Hurricane» στην Eurovision και οι κερκίδες αποδοκίμασαν έντονα την εμφάνιση, φωνάζοντας «Free Palestine».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024