Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντεμπούτο βίντεο δεκαπέντε δευτερολέπτων στο Instagram

Ντεμπούτο βίντεο δεκαπέντε δευτερολέπτων στο Instagram

Βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων με την κάμερα του Instagram άρχισαν να δημοσιεύονται στο δημοφιλές σάιτ κοινωνικής δικτύωσης που βρίσκεται πλέον στα χέρια του Facebook. Η υπηρεσία έχει ήδη διαθέσει 15 φίλτρα, πινελιές που έκαναν τις φωτογραφίες του Instagram να ξεχωρίζουν.

Βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων με την κάμερα του Instagram άρχισαν να δημοσιεύονται στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης που βρίσκεται πλέον στα χέρια του Facebook. Η υπηρεσία έχει ήδη διαθέσει 15 φίλτρα, πινελιές που έκαναν τις φωτογραφίες του Instagram να ξεχωρίζουν.

Την επισύναψη βίντεο σε tweet έχει εισάγει το Twitter από τον Ιανουάριο, με το λεγόμενο Vine. Λίγο αργότερα, το Facebook έκλεισε την πόρτα στα Vine 6 δευτερολέπτων του Twitter.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή: Ο χρήστης που έχει το app του Instagram στο smartphone του, επιλέγει το εικονίδιο της κάμερας και διατηρεί πατημένο το εικονίδιο λήψης όση ώρα (από 3 έως 15 δευτερόλεπτα) καταγράφει την δράση. Έπειτα, περνάει το βίντεο από το φίλτρο της επιλογής του, κάνει προεπισκόπηση της εφαρμογής (play), επικυρώνει την επιλογή του και κάνει share το βίντεο. Επίσης, εφικτή είναι η λήψη σειράς κλιπ που θα σχηματίσουν το τελικό βίντεο. Πάντως, δεν είναι εφικτό το ανέβασμα βίντεο που δεν έχουν ληφθεί με την κάμερα του app. Σε iPhone 4 και iPhone 5 το Instagram υποστηρίζει επίσης την σταθεροποίηση του βίντεο κατά την λήψη.

Το ενημερωμένο app του Instagram με την υποστήριξη λήψης και μοιράσματος βίντεο είναι διαθέσιμο για iPhone (3GS ή νεότερο μοντέλο με iOS 5.0 ή μεταγενέστερη έκδοση) και σε Android με Android 4.1 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Τέλος, ο χρήστης μπορεί να περιορίσει την πρόσβαση στα βίντεο και τις φωτογραφίες του, καθιστώντας τα ιδιωτικά. Δεν είναι εφικτή η προσθήκη ετικετών σε πρόσωπα που εμφανίζονται σε βίντεο.

Διαβάστε τις απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα σχετικά με το βίντεο στο Instagram.

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024