Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπηρεσία ενοικίασης ταινιών μέσω Ίντερνετ από την ODEON

Υπηρεσία ενοικίασης ταινιών μέσω Ίντερνετ από την ODEON

Υπηρεσία ενοικίασης ταινιών που μεταδίδονται μέσω διαδικτύου με τεχνολογία συνεχούς ροής (streaming) λανσάρει η ODEON Α.Ε. Οι υπηρεσίες Video On Demand του pameodeon.gr θα είναι διαθέσιμες από υπολογιστή, iPad, ταμπλέτες με Android καθώς και από τις Smart TV της Samsung μέσω του αντίστοιχου app έως το τέλος του δεύτερου τριμήνου του 2013.

Υπηρεσία ενοικίασης ταινιών που μεταδίδονται μέσω διαδικτύου με τεχνολογία συνεχούς ροής (streaming) λανσάρει η ODEON Α.Ε. Οι υπηρεσίες Video On Demand του pameodeon.gr θα είναι διαθέσιμες από υπολογιστή (και με σύνδεση στην τηλεόραση), iPad, ταμπλέτες με Android καθώς και από τις Smart TV της Samsung μέσω του αντίστοιχου app.

Ο θεατής εγγράφεται στην υπηρεσία pameodeon.gr και αποκτά κωδικό εισόδου στην υπηρεσία ενώ μπορεί να ορίσει ένα επιπλέον password για την προβολή ταινιών ακατάλληλου περιεχομένου. Στην συνέχεια επιλέγει την ταινία που θέλει να παρακολουθήσει από τον κατάλογο της υπηρεσίας.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα προαγοράς προγράμματος πολλαπλών θεάσεων (προπληρωμένες κάρτες 5, 10, 20, 30 και 40 ευρώ) από πλήθος σημείων πώλησης συμπεριλαμβανομένων super market. Με την επιλογή αυτή μειώνεται ολοένα περισσότερο το κόστος προβολής των ταινιών καταλόγου και των ντοκιμαντέρ, όχι όμως των ταινιών Avant Premier και οι Νέες Κυκλοφορίες που χρεώνονται πάντα 2,5 ευρώ και 2 ευρώ αντίστοιχα. Για παράδειγμα, η λεγόμενη Απλή Θέαση μιας ταινίας καταλόγου χρεώνεται 1,40 ευρώ, χρέωση που μειώνεται στα 1,05 ευρώ όταν γίνεται αγοράζοντας πρόγραμμα πολλαπλών θεάσεων αξίας 40 ευρώ. Το κόστος θέασης δεν είναι ίδιο για όλες τις ταινίες αλλά μπορεί να
διαφέρει ανάλογα με την οικονομική κατηγορία που εντάσσεται η ταινία
σύμφωνα με εμπορικά κριτήρια. Μπορείτε να δείτε τις τρέχουσες ταινίες προς ενοικίαση στον δικτυακό τόπο της υπηρεσίας, pameodeon.gr.

Κάθε φορά που ζητάτε την εκπομπή ενός video stream για να απολαύσετε μία ταινία και πριν την οριστικοποίηση της εκπομπής, σας κοινοποιείται το ποσό το οποίο θα αφαιρεθεί από τον λογαριασμό σας στην υπηρεσία και το οποίο αντιστοιχεί στο κόστος θέασης της συγκεκριμένης ταινίας.

Η Samsung Electronics Hellas και η ODEON ανακοίνωσαν την 1η Ιουλίου τη συνεργασία τους για τη άμεση διάθεση της υπηρεσίας VOD (Video on Demand) PameOdeon στις Samsung Smart TV. Ο κ. Γιώργος Τσαούσης, Διευθυντής Audio Visual της Samsung Electronics Hellas, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την ODEON για το λανσάρισμα της υπηρεσίας PameOdeon στη Samsung Smart TV θέτει ακόμα πιο υψηλά standards στην οικιακή ψυχαγωγία. Είναι πραγματικά μια ανατρεπτική υπηρεσία, που σε συνδυασμό με την εικόνα, τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά της Samsung Smart TV, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία θέασης και ψυχαγωγίας.»

Η αφαίρεση της αξίας της εκάστοτε επιλεγμένης ταινίας από τον pameodeon λογαριασμό σας γίνεται τη στιγμή που ξεκινά για πρώτη φορά η λειτουργία εκπομπής της συγκεκριμένης ταινίας μέσω του video player (Widevine). Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στη συγκεκριμένη ταινία για τις 48 επόμενες ώρες από την πρώτη έναρξη προβολής της και μπορείτε να διακόψετε και να ξεκινήσετε την προβολή όσες φορές θέλετε μέσα σε 48 ώρες.
Ο λογαριασμός κάθε χρήστη προορίζεται για προσωπική χρήση και περιορίζεται σε ένα και μοναδικό ταυτόχρονο stream κάθε χρονική στιγμή.
Η διαδικτυακή υπηρεσία pameodeon περιέχει διαφημίσεις καθώς και προβολή άλλου υλικού διαφημιστικού χαρακτήρα και σκοπού.

  • Η υπηρεσία PameOdeon είναι διαθέσιμη στην κατηγορία VIDEO του Samsung Apps, του καταστήματος εφαρμογών για τα μοντέλα Samsung Smart TV και Smart Blu ray 2013, 2012 & 2011.

Για οποιαδήποτε αίτημα υποστήριξης και ερωτήσεων που αφορούν στις εφαρμογές Samsung Smart TV App, iOS app ή Android App, θα πρέπει να επικοινωνείτε με την υπηρεσία pameodeon στο email support (ατ) pameodeon.gr, ή την εξυπηρέτηση πελατών 210 6786000 και 801 11 60000 και όχι με τα κανάλια υποστήριξης πελατών των συνεργαζόμενων εταιρειών, όπως, Google, Apple και Samsung.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024