Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Vodafone Smart mini: Παραμένει Vodafone Smart, κοστίζει 89 ευρώ

Vodafone Smart mini: Παραμένει Vodafone Smart, κοστίζει 89 ευρώ

Η Vodafone ανακοίνωσε την διάθεση του Vodafone Smart mini κόστους 89€ και επιμένει ότι αποτελεί την έκδοση μίνι του smartphone που σημείωνε τις υψηλότερες πωλήσεις στην ελληνική αγορά επί 10 μήνες στην σειρά.

Η Vodafone ανακοίνωσε την διάθεση του Vodafone Smart mini κόστους 89€ και επιμένει ότι αποτελεί την έκδοση μίνι του smartphone που σημείωνε τις υψηλότερες πωλήσεις στην ελληνική αγορά επί 10 μήνες στην σειρά. Βασική διαφορά του σε σχέση με άλλα smartphone στο ίδιο επίπεδο τιμών, η διάθεση με την έκδοση Android 4.1 Jelly Bean, με ανταγωνιστικά smartphone να φτάνουν ως το Android 2.3.

«Σε συνέχεια της επιτυχίας του Smart II, που αναδείχθηκε Νο1 σε πωλήσεις smartphone για 10 συνεχόμενους μήνες στην ελληνική αγορά, το Vodafone Smart mini θέτει νέα δεδομένα στην κατηγορία των οικονομικών smartphones προσφέροντας υψηλή απόδοση και εξαιρετική εμπειρία στο χρήστη», δηλώνει η εταιρεία.

To Vodafone Smart II είχε κυκλοφορήσει πριν από έναν χρόνο, στα τέλη Ιουλίου 2012, με Android 2.3 (Gingerbread), επεξεργαστή 800 MHz με μνήμη RAM 512MB και οθόνη αφής HVGA 3,2», κάμερα 3,2 Mpixel με LED φλας, κάρτα μνήμης 2GB στη συσκευασία, πλήρη συνδεσιμότητα HSDPΑ, Wi-Fi και GPS.


Ο εξοπλισμός του Vodafone Smart mini περιορίζεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά στα smartphone χαμηλού κόστους της αγοράς, δηλαδή σε επεξεργαστή 1 GHz, μνήμη RAM 512MΒ, οθόνη αφής 3,5” HVGA TFT, κάμερα 2 MP. Υποστηρίζει σύνδεση μέσω 3G, Wi-Fi, Bluetooth και πλοήγηση με GPS με τη συνδρομή του δικτύου κινητής τηλεφωνίας (Α-GPS).

Συνέπεια της υποστήριξης της έκδοσης 4.1, το Vodafone Smart mini υποστηρίζει το Google Now και η φωνητική αναζήτηση Google Voice Search, καθώς και μιας σειράς app της Vodafone για καθημερινή χρήση και ασφαλή τήρηση αντιγράφων (backup). Επιπλέον, η συσκευή παρέχει πρόσβαση σε email, και υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία αναφέρονται συγκεκριμένα το Facebook και το Twitter.

  • Η υπηρεσία Google Now αποτελεί μέρος του ανανεωμένου Google Search. Yπόσχεται να φέρνει την σωστή πληροφορία στο σωστό χρόνο, η οποία εξαρτάται από την θέση του χρήστη, και άλλες παραμέτρους που πρέπει να είναι γνωστές στην Google. Έτσι, το πρωί μπορεί να εμφανίζει σε μια κάρτα τον καιρό και την κίνηση στην προγραμματισμένη διαδρομή σας με βάση το ημερολόγιό σας ή να εμφανίζει σε μια άλλη το σκορ στο παιχνίδι που έχετε δηλώσει ενδιαφέρον.
  • Όταν η οθόνη του Google Now είναι ανοικτή, ο χρήστης μπορεί να αναφωνήσει «Google» και να δώσει όρους αναζήτησης με τη φωνή.

Το Vodafone Smart mini είναι διαθέσιμο αντί 89€ χωρίς συμβόλαιο ή φθηνότερα με σύνδεση σε προγράμματα συμβολαίου Vodafone Red, στα καταστήματα Vodafone ή online στο Vodafone eShop.

Διαβάστε επίσης στο tech.in.gr για τα προγράμματα Vodafone RED:

Τον Μάιο, η Vodafone ανανέωσε την πρότασή της στα προσιτά smartphone με την διάθεση του Vodafone Smart III, ενός κινητού τηλεφώνου με οθόνη 4 ιντσών TFT, επεξεργαστή 1GHz, RAM 512MB και εσωτερική μνήμη 4GB με μπαταρία 1.500mAh. H συσκευή μπορεί να συνδεθεί στο Διαδίκτυο μέσω Wi-Fi 802.11 (και n) και μέσω κινητής τηλεφωνίας μέσω EDGE κα HSPA και διαθέτει Bluetooth 4.0. Διατίθεται στα 129 ευρώ χωρίς συμβόλαιο, ενώ το κόστος του πέφτει κατακόρυφα στα 7,5 ευρώ στο πρόγραμμα Vodafone Red 1.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024