«Προς όφελος των καταναλωτών»

Απορρύθμιση της αγοράς λιανικών κλήσεων σταθερής τηλεφωνίας από την ΕΕΤΤ

Απορρύθμιση της αγοράς λιανικών κλήσεων σταθερής τηλεφωνίας από την ΕΕΤΤ
Σύμφωνα με το ευρωπαϊκό και εθνικό κανονιστικό πλαίσιο, η ΕΕΤΤ αποφάσισε την απορρύθμιση της λιανικής αγοράς στη σταθερή τηλεφωνία για κλήσεις εντός της ελληνικής επικράτειας από οικιακούς και επιχειρηματικούς πελάτες.

Το σχετικό Σχέδιο Μέτρων που κατέθεσε η Ελληνική Ρυθμιστική Αρχή, μετά και την ολοκλήρωση της εθνικής δημόσιας διαβούλευσης, έγινε αποδεκτό από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή χωρίς σχόλια.

Ως αποτέλεσμα της ρυθμιστικής πολιτικής της ΕΕΤΤ, η λιανική αγορά κλήσεων στη σταθερή τηλεφωνία τείνει προς αποτελεσματικό ανταγωνισμό προς όφελος των καταναλωτών. Στο πλαίσιο αυτό η ΕΕΤΤ αποφάσισε την άρση όλων των κανονιστικών υποχρεώσεων που είχαν επιβληθεί στον ΟΤΕ.

In.gr Τεχνολογία

Ειδήσεις:  Περισσότερες ειδήσεις

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Θέματα: