Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δραστηριότητες για τα παιδιά στην Ελλάδα στο FunTwoThree.com

Δραστηριότητες για τα παιδιά στην Ελλάδα στο FunTwoThree.com

Ένας δικτυακός τόπος με πλούσιο περιεχόμενο που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και των πρώτων τάξεων του δημοτικού σχολείου εγκαινιάζεται στον παγκόσμιο ιστό. Το FunTwoThree.com έχει παιχνίδια, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, ηχογραφημένα παραμύθια και μουσική δωρεάν διαθέσιμα και με συνδρομή 24 ευρώ το χρόνο η πρόσβαση στο πλούσιο περιεχόμενό του διευρύνεται.

Ένας δικτυακός τόπος με πλούσιο περιεχόμενο που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και των πρώτων τάξεων του δημοτικού σχολείου εγκαινιάζεται στον παγκόσμιο ιστό. Το FunTwoThree.com έχει παιχνίδια, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, ηχογραφημένα παραμύθια και μουσική δωρεάν διαθέσιμα και με συνδρομή 24 ευρώ το χρόνο (ή με μηνιαία πρόσβαση αντί 6 ευρώ) η πρόσβαση στο πλούσιο περιεχόμενό του διευρύνεται.

Διαβάστε στο tech.in.gr για τα παιδιά

Ο δικτυακός αυτός τόπος καλύπτει ένα κενό που διαπιστώνουν επί χρόνια οι γονείς ότι υφίσταται, οι οποίοι στρέφονται στην βοήθεια άλλων γονέων που έχουν δημιουργήσει λίστες αναπαραγωγής βίντεο με παιδικά παραμύθια ή κινούμενα σχέδια στο YouTube στην ελληνική γλώσσα. Εξάλλου, εμπνευστής του FunTwoThree.com είναι ένας νέος γονιός, ο Χάρης Μπάκας, ο οποίος με τον νέο του ρόλο εντόπισε την απουσία ποιοτικού περιεχομένου για παιδιά και αποφάσισε μέσω προσωπικής επένδυσης να αναπτύξει έναν καινοτόμο χώρο δημιουργικής απασχόλησης.

Το FunOneTwoThree.com φαίνεται ότι έρχεται να καλύψει αυτό το κενό. Οι γονείς μπορούν να επιτρέψουν στο παιδί την πρόσβαση στο περιεχόμενό του με σιγουριά, μετά την ενδελεχή επιθεώρησή του, που παραμένει απαραίτητη. Η συνδρομή με 24 ευρώ τον χρόνο εξασφαλίζει ότι το παιδί απαλλάσσεται από τις διαφημίσεις καθώς και την πρόσβαση στο διπλάσιο περιεχόμενο καθώς και σε εφαρμογές που δεν είναι ανοικτές σε όλους τους επισκέπτες, όπως η ηχογράφηση βιβλίων και η δημιουργία εικονικών εκθέσεων τέχνης.

Το FunTwoThree.com ξεκινά με περισσότερες από 1000 δραστηριότητες, σχεδιασμένες αποκλειστικά για παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτων τάξεων του δημοτικού, με τη συνεργασία έμπειρων εκπαιδευτικών, καλλιτεχνών και τεχνικών. Ο δικτυακός τόπος για παιδιά διαθέτει ευρεία γκάμα από εκπαιδευτικά παιχνίδια, εκτυπώσιμα, εικαστικές εφαρμογές, βίντεο, τραγούδια, ιστορίες, φωτογραφίες, καθώς και ένα εικονογραφημένο λεξικό, μια ψηφιακή βιβλιοθήκη και ένα 24ωρο ραδιόφωνο κλασικής μουσικής. Στο σάιτ υπάρχουν σελίδες αφιερωμένες στους γονείς με χρήσιμες ιδέες και εφαρμογές (Family club), και ένας διασκεδαστικός τρόπος για την εκμάθηση εκατοντάδων λέξεων στα Αγγλικά.

Το FunTwoThree.com δηλώνει πως αγαπάει το περιβάλλον, τις τέχνες, τον πολιτισμό και την παράδοση – γιʼ αυτό και συνεργάζεται με φορείς όπως το WWF, η ΜΟm και το Vancouver Film School, Εκδoτικούς Οίκους από την Ελλάδα και το εξωτερικό και πολλούς ακόμη καταξιωμένους Δημιουργούς και παρόχους περιεχομένου.

Τέλος, το FunTwoThree.com ετοιμάζει τις πρώτες εφαρμογές του για tablet και σειρά εκπαιδευτικών εκδόσεων υπό μορφή βιβλίων και CD.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024