Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
LG: Πόσο έξυπνο μπορεί να είναι ένα ψυγείο, ένα πλυντήριο ή μια σκούπα

LG: Πόσο έξυπνο μπορεί να είναι ένα ψυγείο, ένα πλυντήριο ή μια σκούπα

Στις εξελιγμένες οικιακές συσκευές επαφίεται σήμερα ο υγιεινός τρόπος ζωής, σύμφωνα με την LG. Η LG Electronics εξηγεί πως τα ψυγεία της μπορούν να μας βοηθήσουν να οργανώσουμε τρόφιμα και ποτά με έξυπνο και ευέλικτο τρόπο, καθώς και να διατηρηθούν αναλλοίωτες οι θρεπτικές ουσίες που εμπεριέχονται σε φρούτα και λαχανικά, μέσω καινοτόμων τεχνολογιών που ρυθμίζουν τη θερμοκρασία στον εσωτερικό χώρο.

Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής, η πιθανή έλλειψη της σωματικής άθλησης, καθώς και η υιοθέτηση φτωχής διατροφής σε θρεπτικές ουσίες, επηρεάζουν σε έντονο βαθμό τη φυσική κατάσταση, καθώς και την ψυχολογία των ανθρώπων. Η LG δηλώνει πιστή στο motto της Lifes Goodκαι συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία με την καινοτομία, προκειμένου να κάνει τη ζωή των ανθρώπων πιο όμορφη και πιο άνετη.

Η LG Electronics εξηγεί πως τα ψυγεία της μπορούν να μας βοηθήσουν να οργανώσουμε τρόφιμα και ποτά με έξυπνο και ευέλικτο τρόπο, καθώς και να διατηρηθούν αναλλοίωτες οι θρεπτικές ουσίες που εμπεριέχονται σε φρούτα και λαχανικά, μέσω καινοτόμων τεχνολογιών που ρυθμίζουν τη θερμοκρασία στον εσωτερικό χώρο.

Tο σύστημα Fresh Air Filter και ο σχεδιασμός Multi Air flow είναι τοποθετημένα σε συγκεκριμένα σημεία στα ψυγεία της LG, ώστε το φαγητό να παραμένει φρέσκο και να απομακρύνονται οι έντονες και δυσάρεστες μυρωδιές. Το σύστημα Dual Evaporator ελέγχει τα επίπεδα υγρασίας, με σκοπό την αύξηση της διάρκειας ζωής των τροφίμων.

Επιπλέον, η μεγάλη χωρητικότητα του ψυγείου με τη διπλή σχεδίαση Door-in-Door της LG προσφέρει άνεση στη διαδικασία τοποθέτησης των τροφίμων. Η γρήγορη και εύκολη πρόσβαση μειώνει την απώλεια ψυχρού αέρα από τα συχνά ανοίγματα της πόρτας του ψυγείου, εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια.

Η τεχνολογία Linear Compressor (Γραμμικός Συμπιεστής), η οποία έχει κερδίσει την πιστοποίηση Energy Star για την εξοικονόμηση ενέργειας, παρέχει μια μεγάλη σειρά από πλεονεκτήματα, καθώς ρυθμίζει τη θερμοκρασία του ψυγείου σε φυσιολογικά επίπεδα, ώστε τα τρόφιμα και τα ποτά να είναι φρέσκα. Η μείωση των σημείων τριβής που εμπεριέχει η συγκεκριμένη τεχνολογία μειώνει τα επίπεδα θορύβου και αυξάνει τη διάρκεια ζωής του ψυγείου. Η LG εγγυάται για 10 χρόνια την καλή λειτουργία του Γραμμικού Συμπιεστή.

Άλλες «έξυπνες» οικιακές συσκευές από την LG

Η LG Electronics διαθέτει μια πλήρη σειρά έξυπνων οικιακών συσκευών, tο Door-in-Door ψυγείο, το πλυντήριο τεχνολογίας 6 Motion Direct Drive, τον φούρνο Charcoal Lighting Heater, τη σκούπα ρομπότ HOM-BOT SQUARE, την ηλεκτρική σκούπα KOMPRESSOR και το πλυντήριο πιάτων TrueSteam.

Οι έξυπνες οικιακές συσκευές της LG επιχειρούν να συμβάλλουν στην εξοικονόμηση νερού, ηλεκτρικού ρεύματος και χρόνου, και παράλληλα να αποτελέσουν ένα μοναδικό συνδυασμό άνεσης και οικονομίας.

  • Για παράδειγμα, το ψυγείο που ενσωματώνει την καινοτομία Door-in-Door προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε ποτά και τροφές που καταναλώνουμε συχνά. Εκτός από την προφανή άνεση, λιγότερα ανοίγματα του χώρου ψύξης βοηθούν στην εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς ο ψυχρός αέρας παραμένει στο εσωτερικό του κυρίως θαλάμου. Tο σύστημα Door-in-Door συνεισφέρει στο να διατηρούνται τα τρόφιμα πιο φρέσκα, ενώ παράλληλα προσφέρει στο χρήστη περισσότερο διαθέσιμο χώρο, απελευθερώνοντας κάποιο άλλο σημείο του ψυγείου.
  • Η διαρκής προσπάθεια της LG για την κατασκευή έξυπνων οικιακών συσκευών φαίνεται καθαρά στην ηλεκτρική σκούπα ρομπότ HOM-BOT SQUARE. Εκτός από την αυτόματη λειτουργία, η ηλεκτρική σκούπα – ρομπότ της LG χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Corner Master, το τετράγωνο σχήμα της, τις μακρύτερες βούρτσες και τους εξελιγμένους αισθητήρες, δεν αφήνει πολλά περιθώρια στη σκόνη για να κρυφτεί. Η σκούπα HOM-BOT SQUARE μπορεί να εκτελεί την αποστολή της χωρίς να ενοχλεί ή να χρειάζεται βοήθεια από το χρήστη. Επίσης, το πρωτοποριακό σύστημα μηχανικής συμπίεσης της σκόνης KOMPRESSOR, αποκλειστικότητα της LG, επιτρέπει στους χρήστες να αδειάζουν τον κάδο της σκούπας πολύ πιο απλά και χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να αναπνέουν ένα σύννεφο σκόνης.
  • Η τεχνολογία 6 Motion Direct Drive επιτρέπει στον κάδο του πλυντηρίου της LG να κινείται με διάφορες ταχύτητες περιστροφής και παράλληλα να εκτελεί μια σειρά κινήσεων. Έτσι, χάρη στη δυναμική αυτή συμπεριφορά, τα πλυντήρια της LG μπορούν να προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα τα οποία, υπό κανονικές συνθήκες, μόνο το πλύσιμο στο χέρι εξασφαλίζει. Η προηγμένη αυτή τεχνολογία προσφέρει επίσης ιδιαίτερη φροντίδα για μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών υφασμάτων και καλύπτεται από πλήρη εγγύηση 10 ετών.
  • Επιπλέον, το πλυντήριο πιάτων TrueSteam χρησιμοποιεί ατμό υψηλής θερμοκρασίας, ο οποίος διαχέεται μέσα από προσεκτικά τοποθετημένα ακροφύσια υψηλής πίεσης. Το συγκεκριμένο σύστημα βοηθά στην καλύτερη απομάκρυνση υπολειμμάτων τροφής και ποτών που έχουν κολλήσει στα σκεύη, χωρίς να είναι απαραίτητη η διαδικασία της πρόπλυσης στο χέρι.
  • Οι έξυπνες οικιακές συσκευές της LG έχουν, επίσης, σχεδιαστεί με γνώμονα την υγεία και την ποιότητα της ζωής των καταναλωτών. Ο φούρνος lightwave χρησιμοποιεί την τεχνολογία Charcoal Lighting Heater για να εξασφαλίσει την ομαλή ροή θερμότητας στο εσωτερικό του. Η μοναδική αυτή τεχνολογία, υποστηρίζει η LG, βελτιώνει αισθητά τα ψητά, εξασφαλίζοντας φαγητά με τραγανή κρούστα στο εξωτερικό και πλούσιους χυμούς στο εσωτερικό. Παράλληλα, βοηθά στην απομάκρυνση της περιττής ποσότητας λίπους και αλατιού, εξασφαλίζοντας τη διατήρηση των βιταμινών και των θρεπτικών συστατικών των φαγητών.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024