Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με το βλέμμα στα έργα υποδομών, η ADTRAN γιορτάζει έναν χρόνο στην Ελλάδα

Με το βλέμμα στα έργα υποδομών, η ADTRAN γιορτάζει έναν χρόνο στην Ελλάδα

Η εμπειρία της ADTRAN μπορεί να αξιοποιηθεί άριστα στην Ελλάδα για την υλοποίηση των έργων υποδομής που προγραμματίζονται, όπως το Σύζευξις και οι ευρυζωνικές υποδομές σε αγροτικές περιοχές, υποστήριξαν τα στελέχη του ελληνικού γραφείου - περιφερειακού κόμβου στην ευρύτερη περιοχή, δηλαδή στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Αλβανία και την Μάλτα.

Η εμπειρία της ADTRAN μπορεί να αξιοποιηθεί άριστα στην Ελλάδα για την υλοποίηση των έργων υποδομής που προγραμματίζονται, όπως το Σύζευξις ΙΙ και οι ευρυζωνικές υποδομές σε αγροτικές περιοχές, υποστήριξαν τα στελέχη του ελληνικού γραφείου – περιφερειακού κόμβου στην ευρύτερη περιοχή, δηλαδή στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Αλβανία και την Μάλτα.

Ενδιαφέρον για το Σύζευξις ΙΙ -καθώς και για πρωτοβουλίες για δημιουργία εθνικού δικτύου οπτικών ινών FTTH- έχει εκφράσει και η κινέζικη ZTE, η οποία υπέγραψε στα τέλη Μαΐου συμφωνία που καθιστά το λιμάνι του Πειραιά διαμετακομιστικό κέντρο για τα προϊόντα της, καθώς και άλλοι προμηθευτές που διατηρούν γραφείο στην Ελλάδα, όπως η Ericsson. Τον Ιανουάριο, συγκροτήθηκε επιτροπή για την υλοποίηση των υπηρεσιών του Σύζευξις ΙΙ, με στόχο την μείωση των τηλεπικοινωνιακών εξόδων του δημοσίου στο μισό.

Το τοπικό γραφείο του προμηθευτή λύσεων για τηλεπικοινωνιακά δίκτυα επόμενης γενιάς από τις ΗΠΑ ιδρύθηκε το 2012. Η ADTRAN γιόρτασε την πρώτη επέτειο της παρουσίας της στην Ελλάδα, με μια εκδήλωση που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε από τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ.Daniel B.Smith, ο οποίος παρουσίασε στους καλεσμένους την ADTRAN και τα ανώτερα στελέχη της που ήρθαν στην Ελλάδα ειδικά για την εκδήλωση αυτή. Παρών δήλωσαν επίσης διοικητικά στελέχη από τα αρμόδια υπουργεία και την ρυθμιστική αρχή, καθώς και εκπρόσωποι από όλους τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους και τις εταιρείες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών της χώρας.

Η ADTRAN κατέχει ευρύ προϊοντικό χαρτοφυλάκιο δικτυακών υποδομών για την διάθεση καινοτόμων υπηρεσιών φωνής, εικόνας και δεδομένων, με πελάτες εκατοντάδες παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, ιδιωτικές επιχειρήσεις, κυβερνητικούς οργανισμούς και εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Μετά την εξαγορά του κλάδου fixed broadband access από τη Nokia Siemens Networks (NSN), η εταιρεία επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην Ευρώπη, ιδρύοντας τοπικές εταιρείες στις κυριότερες ευρωπαϊκές χώρες. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη διατήρηση και ενίσχυση των εμπορικών δραστηριοτήτων και του έμψυχου δυναμικού στην περιοχή ΕΜΕΑ (Ευρώπη & Μ. Ανατολή) που μεταφέρθηκε με την απόσχιση του κλάδου από την NSN. Έτσι, ιδρύθηκε στην Ελλάδα η ADTRAN M.Ε.Π.Ε.

Η ADTRAN έχει γραφεία στο Μαρούσι, και παρέχει το πλήρες φάσμα υπηρεσιών πωλήσεων, marketing, τεχνικών πωλήσεων και τεχνικών υπηρεσιών. Αποτελεί δε, τον περιφερειακό κόμβο της αμερικανικής εταιρείας που έχει την ευθύνη για την εμπορική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή -την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αλβανία και την Μάλτα. Με όπλο την πολύχρονη δραστηριότητά της, η ADTRAN δηλώνει έτοιμη να επιδείξει μοναδική εξειδίκευση στην ολοκλήρωση ιδιαίτερα πολύπλοκων και τεχνολογικά πρωτοπόρων έργων στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, για την υλοποίηση δικτυακών υποδομών των τηλεπικοινωνιακών παρόχων και των κυβερνητικών οργανισμών.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024