Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυκλοφορεί το επετειακό τεύχος 40 χρόνων του περιοδικού Ήχος & Εικόνα

Κυκλοφορεί το επετειακό τεύχος 40 χρόνων του περιοδικού Ήχος & Εικόνα

To περιοδικό τεχνολογίας Ήχος & Εικόνα γιορτάζει την επέτειο 40 χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία του, το 1973. Παράλληλα, εγκαινιάζει την παρουσία του στο Ίντερνετ με το hxoseikona.gr, το fullhd.gr και fullgsm.gr και διοργανώνει μεγάλη κλήρωση τόσων δώρων όσα και τα χρόνια που βαραίνουν την πλάτη του.

To ιστορικό περιοδικό τεχνολογίας Ήχος & Εικόνα γιορτάζει την επέτειο 40 χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία του, το 1973 με ένα επετειακό τεύχος που αναρτάται στα περίπτερα σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουλίου (τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου 2013, αριθμός 480, 5€). Παράλληλα, εγκαινιάζει την παρουσία του στο Ίντερνετ με το hxoseikona.gr, δίπλα στα ήδη καθιερωμένα fullhd.gr και fullgsm.gr και διοργανώνει μεγάλη κλήρωση τόσων δώρων όσα και τα χρόνια που βαραίνουν την πλάτη του.

Στο επετειακό τεύχος #480, ο εκδότης-διευθυντής Φώτης Φωτιάδης περιγράφει στο editorial την επεισοδιακή πορεία των τελευταίων μηνών και την αποφασιστικότητα με την οποία οι ίδιοι άνθρωποι «οπλίστηκαν με δύναμη και, σαν τον Σούπερμαν, περιέστρεψαν την Γη αντίθετα», όπως γράφει χαρακτηριστικά.

Στο επετειακό τεύχος φιλοξενούνται ο Γιώργος Καμπουράκης, ο πρώτος διευθυντής του περιοδικού που ίδρυσε ο Κώστας Καββαθάς, ο οποίος στην συνέντευξή του περιγράφει τις πρώτες ημέρες του Ήχου. Ο πολυπράγμων Δρ. Καμπουράκης είναι, μεταξύ άλλων, σήμερα Επίκουρος Καθηγητής της Σχολής ΗΜΜΥ του ΕΜΠ. Επίσης, δημοσιεύεται συνέντευξη του κ.Θεόδωρου Σπίνουλα υπό τον τίτλο Mr. Lab, αφού θεωρείται ο άνθρωπος που έβαλε τα θεμέλια των εργαστηρίων του Ήχου.

Στο νέο του ξεκίνημα, το περιοδικό στέλνει συνεχή ενημέρωση για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στο Διαδίκτυο. Έτσι, μας προσκαλούν ως συνοδοιπόρους στα βαθιά νερά του hxoseikona.gr, όπου δημοσιεύονται νέα, δοκιμές, παρασκήνιο και πλούσια άρθρα. Υπό τη σκέπη του fullhd.gr, στεγάζονται ειδήσεις, δοκιμές και παρουσιάσεις για την εικόνα και τις τηλεοράσεις και τέλος στο fullgsm.gr, ειδήσεις, δοκιμές που καταγράφονται σε βίντεο και πλήθος άρθρων για γκάτζετ, ταμπλέτες και smartphone, με έμφαση στην κινητή τηλεφωνία.

Το tech.in.gr εύχεται Χρόνια Πολλά στον Ήχο!

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024