Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Διαγωνισμός καλοκαιρινής φωτογραφίας στο Instagram διοργανώνει o Κωτσόβολος

Η αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών Κωτσόβολος συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τον πρώτο ελληνικό διαγωνισμό φωτογραφίας στο Instagram. Καλεί τους χρήστες να ανεβάζουν φωτογραφίες στο Instagram με hashtag #K4Kalokairi για την ανάδειξη της καλύτερης καλοκαιρινής φωτογραφίας με έπαθλο μια Nikon D3200 ή να συμμετέχουν σε κλήρωση για μια Panasonic DMCLZ20.

Η αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών Κωτσόβολος συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τον πρώτο ελληνικό διαγωνισμό φωτογραφίας στο Instagram. Μετά την μεγάλη επιτυχία του περσινού φωτογραφικού διαγωνισμού #hellas_mania, που κατάφερε να συγκεντρώσει για πρώτη φορά σε ένα hashtag μοναδικές φωτογραφίες του ελληνικού καλοκαιριού, η Κωτσόβολος επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι με τη συναρπαστική συνέχεια. Ο τίτλος της νέας καμπάνιας, που έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει η LOWE Athens, έχει τίτλο #Κ4Κalokairi και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κερδίσουν απίθανα φωτογραφικά δώρα με μόνη προϋπόθεση να μοιραστούν όσα ζουν στις διακοπές τους αυτό το καλοκαίρι.

O μηχανισμός είναι απλός: οι χρήστες ανεβάζουν φωτογραφίες στο κοινωνικό δίκτυο Ιnstagram προσθέτοντας το hashtag #Κ4Κalokairi. Με αυτό τον τρόπο συμμετέχουν αυτόματα σε ένα μοναδικό συλλογικό φωτογραφικό album που αποτυπώνει την ομορφιά της Ελλάδας και το πνεύμα του καλοκαιριού ενώ ταυτόχρονα μπαίνουν σε κλήρωση για μία DSLR φωτογραφική μηχανή, NIKON D3200 18-55 MM VR.

Όσοι φίλοι της Κωτσόβολος δεν χρησιμοποιούν το instagram και θέλουν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό #Κ4Κalokairi έχουν την ευκαιρία να μπουν στην αντίστοιχη εφαρμογή που βρίσκεται στη σελίδα της Κωτσόβολος στο facebook (www.facebook.com/Kotsovolos) και κάνοντας like συμμετέχουν στην κλήρωση για μια μοναδική ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Panasonic DMCLZ20.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024