Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο smartphone κάθε χρόνο για τους συνδρομητές Vodafone

Νέο smartphone κάθε χρόνο για τους συνδρομητές Vodafone

Αποκλειστικά υφιστάμενοι συνδρομητές της Vodafone επιβραβεύονται για την επιλογή τους με νέο smartphone κάθε χρόνο. Η ομώνυμη συνδρομητική υπηρεσία που λανσάρει στις 24 Ιουλίου 2013 η Vodafone, υπόσχεται ότι ο συνδρομητής θα μπορεί να αλλάζει smartphone κάθε χρόνο, επιλέγοντας «από μεγάλη ποικιλία με τα πιο εξελιγμένα smartphone της αγοράς», «με όφελος που φτάνει έως και το 60% του κόστους του μέσα σε δύο χρόνια», με ασφάλεια κλοπής και άλλες παροχές, ακόμα και κάλυψη του παγίου της υπηρεσίας σε περίπτωση απόλυσης.

Αποκλειστικά υφιστάμενοι συνδρομητές της Vodafone επιβραβεύονται για την επιλογή τους με νέο smartphone κάθε χρόνο. Η ομώνυμη συνδρομητική υπηρεσία που λανσάρει στις 24 Ιουλίου 2013 η Vodafone, υπόσχεται ότι ο συνδρομητής θα μπορεί να αλλάζει smartphone κάθε χρόνο, επιλέγοντας «από μεγάλη ποικιλία με τα πιο εξελιγμένα smartphone της αγοράς», «με όφελος που φτάνει έως και το 60% μέσα σε δύο χρόνια», με ασφάλεια κλοπής και άλλες παροχές, ακόμα και κάλυψη του παγίου της υπηρεσίας σε περίπτωση απόλυσης.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να δημοσιευθούν στο vodafone.gr.

  • Ανάλογη υπηρεσία με την επωνυμία Vodafone Red Hot παρέχει η Vodafone σε υφιστάμενους αλλά και νέους συνδρομητές της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Vodafone UK δίνει στους συνδρομητές της υπηρεσίας το smartphone που επιλέγουν επί 12 μήνες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στο τέλος του χρόνου περνάει στην κατοχή τους (leasing). Όταν παρέλθει το έτος και είναι διαθέσιμο το smartphone που επιθυμεί ο συνδρομητής, επιστρέφει το προηγούμενο και προμηθεύεται το νέο ή περιμένει έως και 6 μήνες ακόμα έως ότου υπάρξει διαθεσιμότητα. Έτσι, αντί να υπογράφουν 2ετή συμβόλαια, οι συνδρομητές μπορούν να επιλέξουν smartphone για ένα χρόνο με συμβόλαιο για ένα χρόνο και πάγιο που εξαρτάται από το smartphone που θα επιλέξουν κάθε χρονιά, επιστρέφοντας το προηγούμενο. Έτσι, ένα iPhone 5 16GB διατίθεται για 12 μήνες χωρίς καταβολή ποσού εφάπαξ στην αρχή, με πάγιο 59 λίρες (68,50 ευρώ). Στις παροχές του προγράμματος, απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά, μηνύματα, 2GB κίνηση data και 3GB μέσω WiFi.

Όπως περιγράφει η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, στην Ελλάδα οι συνδρομητές Vodafone ανάλογα με το smartphone που θα επιλέξουν, δίνουν αρχικά ένα ποσό για να γραφτούν στην υπηρεσία και στη συνέχεια πληρώνουν ένα μηνιαίο πάγιο μέσω του λογαριασμού τους. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να αποκτούν ένα νέο smartphone κάθε χρόνο. Στις παροχές περιλαμβάνεται ασφάλεια κλοπής, μεταφορά δεδομένων και ρύθμιση e-mail, backup και restore. Τέλος, η Vodafone προσθέτει στις παροχές την «ασφάλεια προστασίας λογαριασμού» με την οποία, σε περίπτωση απώλειας της εργασίας κάποιου συνδρομητή της, καλύπτει πλήρως το ποσό του μηνιαίου παγίου της υπηρεσίας ΝΕΟ Smartphone Κάθε Χρόνο, για το υπόλοιπο διάστημα μέχρι τη λήξη της υπηρεσίας.

Ο Νίκος Βλαχόπουλος, Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων της Vodafone, δήλωσε: «Με την υπηρεσία ΝΕΟ Smartphone Κάθε Χρόνο, η Vodafone για πρώτη φορά έρχεται να επιβραβεύσει τους συνδρομητές της, παρέχοντας τους μία επαναστατική υπηρεσία, ένα νέο τρόπο να αποκτούν κάθε χρόνο το Smartphone που επιθυμούν».

O Σπύρος Σίδερης, Επικεφαλής Συσκευών Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Vodafone, δήλωσε: «Δημιουργήσαμε την πρωτοποριακή υπηρεσία ΝΕΟ Smartphone Κάθε Χρόνο με στόχο να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές μας, να αποκτούν κάθε χρόνο το πιο εξελιγμένο Smartphone της εποχής και να αξιοποιούν τις υψηλές ταχύτητες που τους παρέχει το αξιόπιστο και ποιοτικό της δίκτυο της Vodafone».

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Στη «χρυσή βίβλο» της UEFA o Ολυμπιακός!

Η ομάδα του Πειραιά φιγουράρει πια δίπλα στα μεγαθήρια της Ευρώπης μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024