Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο 46% του πληθυσμού η κάλυψη του δικτύου 4G της Cosmote, δωρεάν η ενεργοποίηση

Στο 46% του πληθυσμού η κάλυψη του δικτύου 4G της Cosmote, δωρεάν η ενεργοποίηση

Σχεδόν ο μισός πληθυσμός της χώρας μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο δίκτυο τέταρτης γενιάς της Cosmote, αφού η κάλυψη του δικτύου ανέρχεται σε 46% ανακοίνωσε το δίκτυο. Μάλιστα, η εταιρεία υποστηρίζει ότι η κάλυψη είναι υπερδιπλάσια σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η πρόσβαση στο δίκτυο 4G της Cosmote ενεργοποιείται δωρεάν έως την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου 2013.

Σχεδόν ο μισός πληθυσμός της χώρας μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο δίκτυο τέταρτης γενιάς της Cosmote. H κάλυψη του δικτύου 4G/LTE της εταιρείας ανέρχεται σε 46%, ανακοίνωσε το δίκτυο. Μάλιστα, η εταιρεία υποστηρίζει ότι η κάλυψη του δικού της δικτύου LTE είναι υπερδιπλάσια σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η πρόσβαση στο δίκτυο 4G της Cosmote ενεργοποιείται δωρεάν έως την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου 2013.

Μια υπηρεσία που υπόσχεται να κάνει πραγματικότητα την χρήση των απαιτητικών εφαρμογών με multimedia, την συμμετοχή σε βιντεοδιασκέψεις με ποιότητα HD και την μετάδοση περιεχομένου με τεχνολογία ροής (HD streaming) σε συσκευές 4G, είναι διαθέσιμη σε 50 περιοχές στην Ελλάδα, όπως καταγράφονται στον χάρτη που δημιούργησε η Cosmote.

Η πρώτη παρουσίαση του δικτύου 4G της Cosmote έγινε το καλοκαίρι του 2012 και η υπηρεσία έγινε εμπορικά διαθέσιμη τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Μέσα σε λίγους μήνες, το δίκτυο καλύπτει την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, και μεγάλες πόλεις της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, αλλά και πολλούς άλλους δημοφιλείς προορισμούς:

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024