Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πρώτη εμφάνιση στην Ελλάδα για το Samsung Galaxy S4 Zoom

Πρώτη εμφάνιση στην Ελλάδα για το Samsung Galaxy S4 Zoom

Λίγες μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση μιας έκδοσης του Samsung Galaxy S4 για τους λάτρεις της περιπέτειας, η Samsung ανακοίνωσε ένα S4 που αν το κοιτάξει κανείς στην πλάτη βλέπει μια κάμερα τσέπης 16Mpixel με οπτικό ζουμ 10x. Αυτή την πρωτότυπη εκδοχή του κορυφαίου smartphone της εταιρείας έρχεται στην ελληνική αγορά από την 1η Αυγούστου κατά αποκλειστικότητα στα καταστήματα της αλυσίδας Public.

Λίγες μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση μιας έκδοσης του Samsung Galaxy S4 για τους λάτρεις της περιπέτειας, η Samsung ανακοίνωσε ένα S4 που αν το κοιτάξει κανείς στην πλάτη βλέπει μια κάμερα τσέπης 16Mpixel με οπτικό ζουμ 10x. To Samsung Galaxy S4 Zoom συνδυάζει ό,τι καλύτερο από τους δύο κόσμους, τον κόσμο των smartphone και των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών τσέπης. Αυτή την πρωτότυπη εκδοχή του κορυφαίου smartphone της εταιρείας έρχεται στην ελληνική αγορά από την 1η Αυγούστου κατά αποκλειστικότητα στα καταστήματα της αλυσίδας Public.

Στην σχετική ανακοίνωση, τα Public δίνουν έμφαση στην δυνατότητα του S4 Zoom να φωτογραφίζει ενώ ο χρήστης συνομιλεί και να στέλνει την λήψη στον συνομιλητή του (in call photo share), την δυνατότητα αύξησης της εστίασης (10x optical zoom) και την σταθεροποίηση της εικόνας ακόμα και όταν ο φωτογράφος κινείται και άλλα χαρακτηριστικά για την λήψη βέλτιστων φωτογραφιών.

To Samsung Galaxy S4 Zoom 8GB διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα αντί 599 ευρώ.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024