Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στην 78η ΔΕΘ, διαγωνισμός για τον καλύτερο gamer της Ελλάδας

Στην 78η ΔΕΘ, διαγωνισμός για τον καλύτερο gamer της Ελλάδας

To CowboyTV απευθύνει πρόσκληση στους λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών για την 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου θα διεξάγονται πλήθος τουρνουά, παρουσιάσεις νέων τίτλων. Το CowboyTV μάλιστα σας προτείνει να έρθετε ντυμένοι,/-νες ως ο αγαπημένος σας χαρακτήρας, υποσχόμενο δώρα για το καλύτερο κοστούμι... Στόχος του διοργανωτή είναι να αναδείξει τον Ultimate Gamer της Ελλάδας.

To CowboyTV απευθύνει πρόσκληση στους λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών για την 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου θα διεξάγονται πλήθος τουρνουά, παρουσιάσεις νέων τίτλων. Το CowboyTV μάλιστα σας προτείνει να έρθετε ντυμένοι,/-νες ως ο αγαπημένος σας χαρακτήρας, υποσχόμενο δώρα για το καλύτερο κοστούμι…

Το περίπτερο 4 του διεθνούς εκθεσιακού συγκροτήματος στη Θεσσαλονίκη έκτασης 1.500 τ.μ.είναι αφιερωμένο στο gaming και εκεί θα διεξάγονται παρουσιάσεις, θα είναι διαθέσιμες κονσόλες, PC, card games, graffiti, parkour mini-park και cosplay. Περισσότερες από 40 διαφορετικές δραστηριότητες απευθύνονται στο κοινό.

Από την εκδήλωση θα αναδειχθεί ο «Ultimate Gamer», ο οποίος θα διαγωνιστεί σε πλήθος βιντεοπαιχνιδιών, διαφορετικών ειδών και θα κληθεί να αποδείξει σε όλους ότι είναι ο καλύτερος gamer της Ελλάδας. Το CowboyTV υπόσχεται «το μεγάλο έπαθλο» στον καλύτερο gamer της Ελλάδας.

Προγραμματισμένα τουρνουά

  • League of Legends 5v5 με online qualifiers που θα οδηγήσουν τις 8 καλύτερες ομάδες στο LAN event της έκθεσης, με το νικητή να περνάει στο βαλκανικό τουρνουά και έπαθλο 4000 ευρώ.
  • Καθημερινά League of Legends 1v1, 2v2 και 3v3 με βραβεία για όσους επισκεφτούν το event και παίξουν.
  • Μεγάλα τουρνουά Starcraft II, PES και FIFA, Halo, Injustice και με δώρα αξίας άνω των 1500 ευρώ συνολικά.
  • Αφιερώματα Cosplay, με δώρα για όσους έρχονται ντυμένοι κατά τη διάρκεια του event. Για να ολοκληρωθεί το event με χρώμα Cosplay, ο διαγωνισμός θα έχει χρηματικό έπαθλο και όχι μόνο!
  • Για τους fan των shooter, τουρνουά σε CS Go και CS 1.6
  • Τουρνουά PES, στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου.
  • Kαθημερινά Injustice, Τekken Tag Tournament 2 και Street Fighter
  • NBA 2K στις 11 Σεπτεμβρίου «για να αναδείξουμε τον καλύτερο μπασκετμπολίστα της έκθεσης».
  • Card Game Tournaments σε Υu Gi Oh και Vanguard σε συνεργασία με το Animehouse.
  • Καθημερινά Magic The Gathering Tournaments, ONFestival Magic Qualifiers με τον νικητή να φεύγει για την Βουλγαρία και το 1st Balkan Magic Grand Open Tour 1k με τον νικητή να φεύγει για το Ευρωπαϊκό Grand Prix, σε συνεργασία με το e-fantasy.

Επιπλέον, θα υπάρχουν καθημερινά παρουσιάσεις σε νέα videogames αλλά και σεμινάρια σε videogame και τεχνολογίες PC από το Hellenic American Education Center. Στην εκδήλωση προστέθηκαν επίσης παρουσιάσεις από την Microsoft.

Για τους anime fans, θα υπάρχει αφιερωμένο Anime Corner σε συνεργασία με το Αnimehouse και Animecast, στο οποίο οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν σχεδίαση manga από τους μοναδικούς mangaka της Ελλάδας, να γνωρίσουν φωνές των ελληνικών μεταγλωττίσεων από τα αγαπημένα τους Anime, να πάρουν μέρος σε Treasure Hunt και τουρνουά Pokemon και πολλά άλλα.

Για οικογένειες και παρέες, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος να χαλαρώσουν, να παίξουν και να δοκιμάσουν επιτραπέζια παιχνίδια όλες τις ώρες, κάθε μέρα.

Αναλυτικές πληροφορίες για το event μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του event στην διεύθυνση http://www.cowboytv.gr/event/egaming2013/

Ημέρες και ώρες διεξαγωγής

  • 7, 8 Σεπτεμβρίου 2013: 10.00 – 22.00
  • 9, 10, 11, 12, 13 Σεπτεμβρίου 2013: 16.00 – 22.00
  • 14, 15 Σεπτεμβρίου 2013: 10.00 – 22.00

Ενημέρωση: Με κόκκινα γράμματα εμφανίζονται οι αλλαγές στο πρόγραμμα της εκδήλωσης

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Άρση Βαρών: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο δις πρωταθλητής Ευρώπης Ολεξάντρ Πελεσένκο (pic)

Ο Ουκρανός δις πρωταθλητής Ευρώπης, Ολεξάντρ Πελεσένκο, έπεσε νεκρός στον πόλεμο κατά των Ρώσων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024