Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Kit Kat βαπτίστηκε η επόμενη έκδοση του Android, 4.4

Kit Kat βαπτίστηκε η επόμενη έκδοση του Android, 4.4

Μια ταμπλέτα Nexus 7, ή αυξημένο υπόλοιπο για αγορές από το Google Play μπορεί να εξασφαλίσει ένα διάλειμμα για Kit-Kat μετά την συμφωνία που υπέγραψε η Google με την Nestle προκειμένου να αποκτήσει την απαιτούμενη άδεια χρήσης της εμπορικής ονομασίας της σοκολάτας για την επόμενη έκδοση του Android, 4.4. «To Android είναι το λειτουργικό σύστημα 1 δισεκατομμυρίου smartphone και tablet και αφού κάνει την ζωή μας γλυκιά, κάθε έκδοσή του παίρνει το όνομα ενός γλυκού: cupcake, Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich, Jelly Bean και τώρα, KitKat.»

Μια ταμπλέτα Nexus 7 ή, αυξημένο υπόλοιπο για αγορές από το Google Play μπορεί να εξασφαλίσει «ένα διάλειμμα για Kit Kat» μετά την συμφωνία που υπέγραψε η Google με την εταιρεία Hershey (που έχει τα δικαιώματα χρήσης της εμπορικής ονομασίας από την Nestle) προκειμένου να αποκτήσει την απαιτούμενη άδεια χρήσης της εμπορικής ονομασίας της σοκολάτας για την επόμενη έκδοση του Android, 4.4.

«To Android είναι το λειτουργικό σύστημα 1 δισεκατομμυρίου smartphone και tablet και αφού κάνει την ζωή μας γλυκιά, κάθε έκδοσή του παίρνει το όνομα ενός γλυκού: cupcake, Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich, Jelly Bean και τώρα, KitKat.» Ως τώρα, η αναμενόμενη ονομασία του επόμενου Android ήταν Key Lime Pie.

Η καμπάνια προώθησης του Android στις ΗΠΑ ξεκινάει στις 6 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τον Ιανουάριο του 2014. Σε αυτή θα συμμετέχουν 19 χώρες στις οποίες θα διανεμηθούν 50 εκατομμύρια Kit Kat, από τις οποίες αναφέρονται ονομαστικά η Αυστραλία, η Βραζιλία, η Γερμανία, η Ινδία, η Ιαπωνία, η Μέση Ανατολή, η Ρωσία και οι ΗΠΑ.

Στις ΗΠΑ, η συσκευασία των Kit Kat θα κρύβει κουπόνια για την κλήρωση 1.000 Nexus 7 tablets, 150.000 μονάδες αξίας 5 δολαρίων για αγορές από το Google Play καθώς και 20.000 κουπόνια για μια μεγάλη συσκευασία Kit Kat Mini.

Η Google παρουσίασε στις 24 Ιουλίου το Nexus 7 δεύτερης γενιάς, με το οποίο το Android περνάει στην έκδοση 4.3 διατηρώντας το προσωνύμιο Jellybean. Η έκδοση 4.3 υπόσχεται καλύτερη απόδοση των γραφικών και του ήχου, φέρνει όμως και την υποστήριξη κάθε λογής αισθητήρων -κυρίως ελέγχου παραμέτρων καλής υγείας και διατήρησης καλής σωματικής φόρμας- που επικοινωνούν ασύρματα μαζί της μέσω του «έξυπνου» Bluetooth, Bluetooth Smart.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024