Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Startup για το προσωπικό ξενοδοχείο, η πρώτη επένδυση του IQbility

Startup για το προσωπικό ξενοδοχείο, η πρώτη επένδυση του IQbility

Το IQbility ανακοίνωσε ότι η offerial είναι η πρώτη startup εταιρεία που εντάσσεται στο πρόγραμμα incubation, έτσι ώστε να ξεκινήσει δυναμικά τη λειτουργία της. Ιδρυτές της offerial είναι ο Άκης Λαοπόδης (CEO), η Αγγελική Παπαγιαννοπούλου (Chief Data Scientist), και ο Κωσταντίνος Παπαδημητρίου (CTO) και επενδυτές είναι το Piraeus Jeremy Tech Catalyst Fund και το IQbility, φορείς που επένδυσαν 60.000 ευρώ μετρητά και 30.000 ευρώ σε υπηρεσίες και υποδομές του incubator.

Το IQbility -μια πρωτοβουλία του ομίλου Quest για την ανακάλυψη και την προώθηση καινοτόμων νέων επιχειρήσεων στην Ελλάδα- ανακοίνωσε ότι η offerial είναι η πρώτη startup εταιρεία που εντάσσεται στο πρόγραμμα incubation, έτσι ώστε να ξεκινήσει δυναμικά τη λειτουργία της.

H offerial είναι μία νεοφυής εταιρεία που έχει ως αντικείμενο την «ουσιαστική διασύνδεση» ξενοδοχείων και υποψήφιων πελατών. Όπως εξηγεί η IQbility, αξιοποιώντας το προφίλ των επισκεπτών μιας ιστοσελίδας ξενοδοχείου, η offerial μπορεί να προσφέρει προσωποποιημένες πληροφορίες φιλοξενίας, σχεδιασμένες με βάση το προφίλ του συγκεκριμένου επισκέπτη και κίνητρα που ισχύουν αποκλειστικά για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας.

Η προστιθέμενη αξία της offerial έγκειται στη βελτίωση της εμπειρίας των ταξιδιωτών, καθώς και στην αύξηση των κρατήσεων και του περιθωρίου κέρδους της ξενοδοχειακής επιχείρησης.

Ιδρυτές της offerial είναι ο Άκης Λαοπόδης (CEO), η Αγγελική Παπαγιαννοπούλου (Chief Data Scientist), και ο Κωσταντίνος Παπαδημητρίου (CTO) και επενδυτές είναι το Piraeus Jeremy Tech Catalyst Fund και το IQbility, φορείς που επένδυσαν 60.000 ευρώ μετρητά και 30.000 ευρώ σε υπηρεσίες και υποδομές του incubator.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024