Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς θα δοκιμάσετε δωρεάν τις υπηρεσίες της Wind

Πώς θα δοκιμάσετε δωρεάν τις υπηρεσίες της Wind

Την δυνατότητα δοκιμής του εκσυγχρονισμένου δικτύου της παρέχει η Wind σε όλους τους χρήστες κινητής τηλεφωνίας. Η εταιρεία έχει ήδη αρχίσει να διανέμει δωρεάν κάρτες SIM με δωρεάν χρόνο ομιλίας 60 λεπτά και 60ΜΒ κίνησης στο Ίντερνετ. Η ενεργοποίηση της δωρεάν δοκιμής προϋποθέτει την προσωρινή παραχώρηση προσωπικών στοιχείων και ταυτοποίηση του προσωρινού συνδρομητή.

Την δυνατότητα δοκιμής του εκσυγχρονισμένου δικτύου της παρέχει η Wind σε όλους τους χρήστες κινητής τηλεφωνίας, μια ενέργεια που προωθείται και τηλεοπτικά. Η εταιρεία έχει ήδη αρχίσει να διανέμει κάρτες SIM με δωρεάν χρόνο ομιλίας 60 λεπτά και 60ΜΒ κίνησης στο Ίντερνετ.

Η ενεργοποίηση της δωρεάν δοκιμής προϋποθέτει την προσωρινή παραχώρηση προσωπικών στοιχείων και ταυτοποίηση του προσωρινού συνδρομητή (όπως προβλέπεται για όλους τους χρήστες υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, με ή χωρίς συνδρομή).

Οι κάρτες SIM διανέμονται από τα καταστήματα Wind και Public. Επίσης, υπάρχει σχετική διαδικτυακή αίτηση για την δωρεάν δοκιμή του δικτύου της Wind, με την οποία ο χρήστης παραλαμβάνει μέσω ταχυμεταφορέα την κάρτα SIM, επιδεικνύοντας το έγγραφο που έχει δηλώσει για την ταυτοποίησή του και υπογράφοντας τα σχετικά έγγραφα (όπου θα πρέπει να μελετήσει τους σχετικούς όρους). Για την ταυτοποίηση απαιτούνται δύο ημέρες και κατόπιν ο χρήστης καλείται να καλέσει στο 1209 για να ενεργοποιήσει την πρόσβασή του στο δίκτυο της Wind.

H εταιρεία δηλώνει πως με την πρόσκληση για δωρεάν δοκιμή δικτύου επισφραγίζει μία τριετία σημαντικών επενδύσεων: «Από το 2010, η WIND υλοποίησε επενδύσεις ύψους 350 εκατομμυρίων ευρώ από ίδια κεφάλαια για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου της σε όλη τη χώρα ώστε να προσφέρει ολοένα καλύτερες υπηρεσίες κινητής, σταθερής και Internet. Παράλληλα μείωσε τις τιμές της κατά 27%, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024