Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Προβλήματα στην χρήση του mouse στα παιχνίδια, αναφέρουν χρήστες των Windows 8.1

Προβλήματα στην χρήση του mouse στα παιχνίδια, αναφέρουν χρήστες των Windows 8.1

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι gamers στην νέα έκδοση των Windows 8, Windows 8.1, τα οποία σχετίζονται με την απόκριση του mouse κατά το παιχνίδι σε πολλούς τίτλους για PC. Το σχετικό νήμα συζητήσεων στα επίσημα φόρα της Microsoft έχει καρφιτσωθεί στην πρώτη σελίδα καθώς το πρόβλημα καθιστά εξαιρετικά δύσκολο το παιχνίδι των περισσότερων παιχνιδιών FPS, ενώ σε άλλα ο κέρσορας δεν ανταποκρίνεται στις κινήσεις του παίκτη με το mouse, αναπηδά, μετακινείται ανεξήγητα ή απλά μοιάζει να έχει πέσει σε λήθαργο.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι gamers στην νέα έκδοση των Windows 8, Windows 8.1, τα οποία σχετίζονται με την απόκριση του mouse κατά το παιχνίδι σε πολλούς τίτλους για PC. Το σχετικό νήμα συζητήσεων στα επίσημα φόρα της Microsoft έχει καρφιτσωθεί στην πρώτη σελίδα καθώς το πρόβλημα καθιστά εξαιρετικά δύσκολο το παιχνίδι στα περισσότερα FPS, ενώ σε άλλα ο κέρσορας δεν ανταποκρίνεται στις κινήσεις του παίκτη με το mouse, αναπηδά, μετακινείται ανεξήγητα ή απλά μοιάζει να έχει πέσει σε λήθαργο. Ανάλογα προβλήματα αφορούν και στον χειρισμό της κάμερας των παιχνιδιών.

«H πιο χρήσιμη απάντηση» έρχεται από τον χρήστη Mark Cranness, ο οποίος αποδίδει το «mouse lag» στην πρόθεση των μηχανικών λογισμικού να βελτιστοποιήσουν την αυτονομία των συσκευών στα οποία εκτελείται το νεότευκτο λειτουργικό: Προκειμένου να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα η μπαταρία των φορητών συστημάτων, η Microsoft έχει επιλέξει να «ξυπνάει» την κεντρική μονάδα επεξεργασίας αφού συλλέξει μια συστάδα ενεργειών με το mouse που θα την απασχολήσουν.

Η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει σχετική ενημέρωση λογισμικού, αναφέρει διαχειριστής του επίσημου φόρουμ, «Naman R» και συνοψίζει τις αναφορές τις οποίες εξετάζει η εταιρεία, στις οποίες περιλαμβάνονται τα άλυτα ακόμα προβλήματα, όπως όταν

  • o κέρσορας αναπηδάει μπρος-πίσω, ή όταν
  • η απόσταση που διανύει ο κέρσορας δεν αναλογεί στην κίνηση του mouse που έκανε ο χρήστης.

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024