Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
COSMOTE StartUp: Εκκόλαψη νεοφυών επιχειρήσεων προς αναζήτηση επενδυτών

COSMOTE StartUp: Εκκόλαψη νεοφυών επιχειρήσεων προς αναζήτηση επενδυτών

Tο COSMOTE StartUp δημιουργήθηκε από την COSMOTE σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), τον φορέα επιχειρηματικότητας found.ation και την OTEAcademy. Σκοπός της ενέργειας, είναι η ανάπτυξη και η προώθηση της νέας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Το COSMOTE StartUp δημιουργήθηκε από την COSMOTE σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), τον φορέα επιχειρηματικότητας found.ation και την OTEAcademy.
Απευθύνεται σε ανθρώπους με νέες ιδέες, οι οποίες, με τη σωστή καθοδήγηση και την υποστήριξη από ειδικούς, μπορούν να μεταμορφωθούν σε μία δυναμική επιχείρηση. Με το COSMOTE StartUp, η COSMOTE δίνει ουσιαστική ώθηση στην ελληνική επιχειρηματικότητα, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα σε ομάδες που θα ξεχωρίσουν να παρακολουθήσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών διάρκειας τριών μηνών και να έρθουν σε επαφή με ελληνικές επενδυτικές εταιρείες, ιδιώτες επενδυτές και επενδυτικά σχήματα από το εξωτερικό.

Το COSMOTE StartUp δεν περιορίζεται σε ιδέες που σχετίζονται με την πληροφορική. Ιδέες που αφορούν στην αγροτική ανάπτυξη, τον τουρισμό ή το λιανικό εμπόριο και άλλους τομείς της οικονομίας μπορούν να υποβληθούν στο πρόγραμμα, διευκρινίζουν οι διοργανωτές.

«Οι πρώτοι μήνες ζωής ενός startup καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του», υπογραμμίζουν. Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει νέους επιχειρηματίες να μετασχηματίσουν την ιδέα τους σε προϊόν -εξάλλου, στο COSMOTE StartUp γίνονται δεκτές και ιδέες για τις οποίες δεν υπάρχει καν το λεγόμενο business plan.

Το COSMOTE StartUp υπόσχεται ένα άρτιο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, πρόσβαση σε έμπειρα στελέχη και επιχειρηματίες της εγχώριας σκηνής και του εξωτερικού, καθώς και ένα ολοκληρωμένο, πρακτικό, εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ειδικά προσαρμοσμένο στις πραγματικές ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς.

  • Η υποβολή συμμετοχών στο COSMOTE StartUp έχει ξεκινήσει και η διαδικασία θα διαρκέσει έως και τις 4 Δεκεμβρίου 2013. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώνοντας την φόρμα στην διεύθυνση form.cosmotestartup.gr

Το πρόγραμμα θα μυήσει στον κόσμο των επιχειρήσεων ομάδες νέων δημιουργικών ανθρώπων που θα δηλώσουν συμμετοχή. Oi ομάδες θα παρακολουθήσουν μια ημερίδα, με εργαστήρια, στα οποία θα δοθούν απαντήσεις στα βασικά ερωτήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με ιδέες. Την ίδια ημέρα (Ημέρα Επιλογής), οι ομάδες θα κληθούν να παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε 5 λεπτά σε επιλεγμένη κριτική επιτροπή.

Μέσα από αυτή την διαδικασία, δέκα ομάδες θα προκριθούν και θα ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα εκκόλαψης και εκπαίδευσης διάρκειας τριών μηνών, το οποίο θα τις οδηγήσει ενώπιον των δυνητικών επενδυτών τους -από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το COSMOTE StartUp κάνει πραγματικότητα την επιθυμία του Ηρακλή Παπαδόπουλου, ο οποίος, μέσα από τη σελίδα της ενέργειας «ο κόσμος μας εσύ» στο Facebook, ζήτησε από την COSMOTE να στηρίξει τους δημιουργικούς ανθρώπους και τις πρωτότυπες επιχειρηματικές ιδέες.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Μάχες «επιβίωσης» στα playout της Super League

Mάχη για την επιβίωσή τους στην Super League δίνουν αρκετές ομάδες στην 5η αγωνιστική των playout.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024