Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι Smart TV της Samsung μαθαίνουν τι σας αρέσει και επιλέγουν για σας

Οι Smart TV της Samsung μαθαίνουν τι σας αρέσει και επιλέγουν για σας

Τηλεοπτικές εκπομπές από ελεύθερα και συνδρομητικά κανάλια μπορεί στο εξής να προτείνει η έξυπνη τηλεόραση της Samsung, αφού στο λεγόμενο Smart Hub όλων των Smart TV του 2013 και δύο μοντέλων του 2012 που έχουν αναβαθμιστεί προστέθηκε «Η TV μου» που μαθαίνει τις προτιμήσεις του τηλεθεατή και προτείνει ό,τι ταιριάζει στα γούστα του.

Τηλεοπτικές εκπομπές από ελεύθερα και συνδρομητικά κανάλια στην Ελλάδα μπορεί στο εξής να προτείνει κάθε έξυπνη τηλεόραση της Samsung. Στο ταμπλό όλων των Smart TV του 2013 και δύο μοντέλων του 2012 που έχουν αναβαθμιστεί από τον χρήστη, προστέθηκε «Η TV μου», η οποία, αφού μάθει τις προτιμήσεις του τηλεθεατή, του προτείνει ό,τι ταιριάζει στα γούστα του.

Συγκεκριμένα, η Samsung Electronics Hellas μόλις ανακοίνωσε την νέα λειτουργία με την ονομασία «Η TV μου», που είναι διαθέσιμη για τους κατόχους των Samsung Smart TV από τον Νοέμβριο 2013 και δη, στις Samsung Smart TV 2013 και στις Samsung Smart TV ES7000 και ES8000 του 2012 που έχουν αναβαθμιστεί με το Samsung Evolution Kit. Η εταιρεία αναφέρεται σε έναν «καινοτόμο, διαδραστικό, online τηλεοπτικό οδηγό που προσφέρει εύκολη και άμεση πρόσβαση στα προγράμματα που ενδιαφέρουν τον κάθε τηλεθεατή».

«H TV μου» προτείνει τηλεοπτικά προγράμματα σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις τηλεοπτικές συνήθειες του χρήστη, δηλαδή προσφέρει μια νέα εμπειρία θέασης, εξατομικευμένη.

Οι εκπομπές που προτείνονται μέσα από τη νέα λειτουργία αφορούν τόσο στα ελεύθερα, όσο και στα συνδρομητικά κανάλια, «ανάλογα με τον πάροχο», και όπως μας εξήγησαν από την υποστήριξη, η ρύθμιση προς το παρόν περιορίζεται στα κανάλια της OTE TV.

«H TV μου» θα είναι διαθέσιμη κάθε φορά που ο θεατής ενεργοποιεί τη Smart TV, αποτελώντας παράλληλα την τέταρτη καρτέλα στο ταμπλό του Smart Hub, μαζί με τις καρτέλες «Εφαρμογές», «Social» και «Μουσική, Φωτογραφίες & Βίντεο». Με την λειτουργία αυτή, υποστηρίζει η Samsung, ο τηλεθεατής θα βρίσκει τα προγράμματα που τον ενδιαφέρουν, χωρίς άσκοπη πλοήγηση στα κανάλια. Αρκεί να το κάνει καλά και να δέχεται διαφορετικούς χρήστες, θα προσθέσουμε εμείς, αφού η τηλεόραση είναι οικογενειακή υπόθεση και ό,τι αρέσει στα παιδιά, δεν αρέσει απαραίτητα και στους γονείς ή το αντίστροφο. Πάντως, οι προτάσεις εμφανίζονται ομαδοποιημένες, και η αυτοματοποίηση της επιλογής προτάσεων είναι σίγουρα ευπρόσδεκτη.

Η εταιρεία επιμένει πως ο τηλεθεατής έχει τη δυνατότητα να «ενημερωθεί» με μια ματιά για προτεινόμενα προγράμματα που είναι εκείνη την στιγμή στον αέρα, καθώς επίσης και για εκπομπές που θα προβληθούν αργότερα και ταιριάζουν στις προτιμήσεις του.

Κάθε προτεινόμενη εκπομπή παρουσιάζεται με διαδραστικό τρόπο, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη της Samsung Smart TV να δει την ώρα προβολής, τη σύνοψη, καθώς και να κοινοποιήσει σχετικές πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε ενδεικτικά πως γίνονται οι ρυθμίσεις, όπως περιγράφονται στον ελληνικό δικτυακό τόπο της Samsung:

Για να επιτευχθεί η λειτουργία, η τηλεόραση καταγράφει τις επιλογές του τηλεθεατή και όσο μεγαλώνει το δείγμα των επιλογών αυτών τόσο καλύτερες προτάσεις εμφανίζονται.

Διαβάστε για το S-Recommendation στον δικτυακό τόπo της Samsung.

    In.gr Τεχνολογία

    Sports in

    «Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

    Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

    Παρασκευή 19 Απριλίου 2024