Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης και από την Cyta Ελλάδας

Υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης και από την Cyta Ελλάδας

Υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης προσέθεσε στην γκάμα των υπηρεσιών της η Cyta Ελλάδας, προτείνοντας πακέτα 3play σε υφιστάμενους και νέους συνδρομητές του δικτύου της. Το Cytavision περιλαμβάνει δημοφιλή ειδησεογραφικά κανάλια, ντοκιμαντέρ, ιστορικά και παιδικά που συμπληρώνονται με επιπλέον συνδρομή 3 ευρώ από πρόσθετα πακέτα ψυχαγωγίας ειδικά για παιδιά ή ενηλίκους.

Υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης προσέθεσε στην γκάμα των υπηρεσιών της η Cyta Ελλάδας, προτείνοντας πακέτα 3play σε υφιστάμενους και νέους συνδρομητές του δικτύου της. Το «Cytavision» περιλαμβάνει δημοφιλή ειδησεογραφικά κανάλια, ντοκιμαντέρ, ιστορικά και παιδικά που συμπληρώνονται με επιπλέον συνδρομή 3 ευρώ από πρόσθετα πακέτα ψυχαγωγίας ειδικά για παιδιά ή ενηλίκους.

Συγκεκριμένα, το πακέτο 3play της Cyta που μπορεί να διαμορφώσει ο χρήστης ως προς τον χρόνο ομιλίας και το πακέτο τηλεόρασης περιλαμβάνει στο βασικό πακέτο τα ψηφιακά κανάλια Digea (ως αποκωδικοποιητής MPEG4), ντοκιμαντέρ από τα National Geographic, National Geographic Wild και History Channel, παιδικά Baby TV και Disney Channel, κανάλια γενικού ενδιαφέροντος (World Fashion, Food Network, Trace Sports), ειδησεογραφικά από το Euronews, Bloomberg, RT, France24 και Sky News, αθλητικά από το Cytavision Sports, μουσικά Trace Urban και ενηλίκων: Blue Hustler.

Τα πακέτα 3play της Cyta ξεκινούν από τα 19 ευρώ το μήνα με 4Mbps σύνδεση και χρονοχρέωση για τις τηλεφωνικές κλήσεις (ελέγξτε τους τιμοκαταλόγους)

Το πρόσθετο πακέτο τηλεόρασης με τα κανάλια FOX,FOX Life, και τα παιδικά Disney XD, Disney Junior χρεώνεται επιπλέον 3 ευρώ το μήνα και τα κανάλια ενηλίκων Dorcel, Hustler, Daring με επιπλέον πάγιο 9 ευρώ το μήνα.

Τέλος, η Cyta γιορτάζει την είσοδό της στις υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης και προσφέρει εορταστικά «πακέτα» για τα οποία θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 13877.

Αναλυτικά οι προσφορές 3play που δημοσιεύει η Cyta είναι:

  • 1 + Απεριόριστα δώρο: Με οποιοδήποτε πρόγραμμα ομιλίας προς κινητά Ελλάδος ή σταθερά διεθνών προορισμών, η Cyta προσφέρει δωρεάν για 1 χρόνο απεριόριστα σταθερά Ελλάδος και δωρεάν την ενεργοποίηση. Η δωρεάν ενεργοποίηση αφορά σε υφιστάμενη τηλεφωνική γραμμή, ενώ η ενεργοποίηση σε νέα γραμμή κοστίζει 20€.
  • Ταχύτητες VDSL σε τιμές ADSL. Με κάθε νέα σύνδεση στο βασικό πακέτο 3play έως 35Mbps ή έως 50Mbps έκπτωση 6€ στο μηνιαίο πάγιο για 1 χρόνο! Οι τιμές διαμορφώνονται σε 26€/μήνα για 3play έως 35Mbps και στα 32€/μήνα για 3play έως 50Mbps.

Ανθή Παναγιωτάκη, @anthi

    In.gr Τεχνολογία

    Sports in

    Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

    Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

    Σάββατο 20 Απριλίου 2024