Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Nikon επιβεβαιώνει την έλευση της D4S, της διαδόχου της DSLR D4

Η Nikon επιβεβαιώνει την έλευση της D4S, της διαδόχου της DSLR D4

Το ιδανικό εργαλείο για τους φωτογράφους αθλημάτων, τους φωτορεπόρτερ και τους φωτογράφους άγριας φύσης φιλοδοξεί να αποτελέσει η D4S, η νέα DSLR που παρουσίασε η Nikon στην διεθνή έκθεση CES 2014. Ο διάδοχος της D4 υπόσχεται λήψεις με καλύτερη ποιότητα εικόνας με την προσαρμογή ενός νέου μηχανισμού επεξεργασίας καθώς και βελτιωμένη απόδοση του συστήματος αυτόματης εστίασης.

Το ιδανικό εργαλείο για τους φωτογράφους αθλημάτων, τους φωτορεπόρτερ και τους φωτογράφους άγριας φύσης φιλοδοξεί να αποτελέσει η D4S, η νέα DSLR που αποκάλυψε η Nikon στην διεθνή έκθεση CES 2014, χωρίς ωστόσο να επιτρέψει στους δημοσιογράφους να την βγάλουν από την γυάλινη προθήκη της και να την περιεργαστούν ή να πάρουν λήψεις. Πάντως, ο διάδοχος της D4 υπόσχεται λήψεις με καλύτερη ποιότητα εικόνας με την προσαρμογή ενός νέου μηχανισμού επεξεργασίας -λέγεται ότι πρόκειται για τον EXPEED 4 της D5300– καθώς και βελτιωμένη απόδοση του συστήματος αυτόματης εστίασης.

Η Nikon ανακοίνωσε ότι ξεκινά τις προετοιμασίες για την κυκλοφορία της Nikon D4S, του νέου μοντέλου επόμενης γενιάς που θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα των D-SLR φωτογραφικών μηχανών της. Η φωτογραφική μηχανή, «σχεδιασμένη για τους κορυφαίους φωτογράφους του κόσμου», παρουσιάστηκε πριν την επίσημη κυκλοφορία της στο περίπτερο της Nikon στη διεθνή έκθεση CES στο Λας Βέγκας, Νεβάδα, ΗΠΑ.

Η D4S, ως η νέα ναυαρχίδα της Nikon, θα προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τη Nikon D4 D-SLR φωτογραφική μηχανή. Οι βελτιώσεις αυτές περιλαμβάνουν ακόμα καλύτερη ποιότητα εικόνας μέσω προσαρμογής ενός νέου μηχανισμού επεξεργασίας εικόνας, καθώς και βελτιωμένη απόδοση αυτόματης εστίασης, αρκέστηκε να αποκαλύψει η Nikon.

«Η Nikon D4S αντιπροσωπεύει ένα συνδυασμό της τεχνολογίας προηγμένων φωτογραφικών μηχανών που έχει αναπτύξει η Nikon και πολλών ετών εμπειρίας από τη στενή συνεργασία με φωτογράφους. Σχεδιασμένη να επεκτείνει τις δυνατότητες των επαγγελματιών φωτογράφων που απαιτούν την καλύτερη δυνατή απόδοση ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες φωτογράφισης, η Nikon D4S θα αποτελέσει το ιδανικό εργαλείο για τους φωτογράφους αθλημάτων, τους φωτορεπόρτερ και τους φωτογράφους άγριας φύσης.

Η Nikon ξεκίνησε ως κατασκευαστής οπτικών μηχανισμών που ανέπτυσσε και κατασκεύαζε οπτικούς φακούς. Το τρέχον έτος σηματοδοτεί την 97ή επέτειο από την ίδρυση της εταιρίας. Η Nikon θα συνεχίσει να αναπτύσσει υψηλής απόδοσης και υψηλής λειτουργικότητας προϊόντα, με βάση την τεχνολογία οπτικών όπως έχει εξελιχθεί κατά τη μακρά ιστορία της.», καταλήγει η ανακοίνωση.


Συγκεκριμένες πληροφορίες όπως η ημερομηνία κυκλοφορίας και η προτεινόμενη λιανική τιμή του προϊόντος δεν έχουν ακόμα καθοριστεί.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024